מזל טוב לפרד יש לו היום יומהולדת!

Durst

New member
מזל טוב לפרד יש לו היום יומהולדת!

מישהו יודע בן כמה הוא?...

Durst

New member
הוא היה נשוי לכרמן אלקטרה נכון?..

יש לו ילדים ממנה או משהו?

Yoda Killer

New member
לפי מה שאני יודע

כבר בגיל 20 הוא היה נשוי והיה לו ילדה בשם אדריאנה. הוא זרק את אשתו בגלל שהוא מצא אותה בוגדת. ולא נראה לי שהוא היה נשוי לכרמן אלקטרה אבל היה ביניהם משהו.

Yankee16

New member
שיט!!! יא בן אלף!!! באתי לרשום אתזה

הוא רשם שהוא קיבל כלבלב לימולדת וקרא לו רמדי. הוא אמר שהוא עבד עם אח שלו קורי על עטיפת האלבום והוא אמר באתר שבעקבות ההופעה שקטלו אותו היו כאלה שנתנו להם מכות על זה, והוא רואה אותנו כהצבא שלו, עלינו להפיץ את האלבום ולהיות חזקים ולהתמסטל על האלבום... 16 רצועות + DVD ששמו POOP וטרקים נסתרים....... 20.8.03 מזל טוב פרד!!! 23.9.03 הדיסק בא!!! ייייייייייייייייייייייייששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!

Yankee16

New member
אה, ושם האלבום הוא:

Results may vary שפירושו תוצאות עלולות לשנות, או בחודש השלכות חודש מאי משנות.... אל תשאלו אותי אבל שם מגניב...

Durst

New member
י'נקי איזה גבר אתה! תודה!

וגם יודה! י'נקי תירגמת כמעט כל מה שהוא רשם באתר..אני לא הבנתי מ'זה כלום! :\ טוב כמעט כלום.. ויפה שאחרי מה שעשו להם הביאו להם מכות... אם אני הייתי בהופעה ורואה מישהו עושה את זה הייתי אחריזה בא עם חברים ומביא לו שפיץ לראש

Durst

New member
חח אתה בטח צוחק :)

אבל לא כל כך הבנתי מה פרד רשם באתר.. הבנתי אבל י'נקי הביא תפרטים החשובים שלא הבנתי עד הסוף :p

Yankee16

New member
שמחתי לעזור..... שמע-

5 יחידות אנגלית ו95 בתעודה על גירוד הביצים כל השנה כנראה משתלם. אולי אני סתם טוב באנגלית... .Damn im good

למעלה