מזל טוב לפתיחה! + סרטון בונוס

נאטרוז

New member
מזל טוב לפתיחה! + סרטון בונוס

אני שמח לראות שקם פורום שכזה
הסדרה ששודרה בארץ היתה ללא ספק הסדרה האהובה עלי מבין כל מה ששודר בתקופה ההיא. רק לאחרונה הורדתי את העונה הראשונה, השניה והשלישית וצפיתי שוב בנוסטלגיה
לצערי לא הצלחתי להמשיך מעבר לעונה השלישית... פשוט לא עמדתי בחילופי הדמויות הדרסטיים שנעשו בסרט... אפילו חלק מהדמויות שנשארו מהעונות הראשונות עברו שינוי קול שהותיר אותם זרות לי... (סאונדוויב למשל). מה גם שאחרי דיבוב של שחקנים מקצועיים כמו ליאונרד נימוי (הלא הוא מר ספוק ממסע בין כוכבים שמדבב את גלבאטרון) ואריק איידל (ממונטי פייטון ששכחתי איך קוראים לרובוט שהוא מדבב.. ההוא מהגרוטאות..) הדיבוב של אותן דמויות בסדרה היה פשוט מעאפן.. :\ רציתי לשתף את חברי הפורום באנקדוטה משעשעת ששמתי לב אליה בצפיה בסרט.. שימו לב לעיניים של סלאד'ג ברגע שדבסטייטור מכה אותו
http:\\netanel.staff.fresh.co.il/autobots.avi

DDN

New member
היי! ברוך הבא!

ושוב היי! (ואחד כועס הפעם) מי שדיבב את גאלווטרון בסדרה היה פרנק "אלוהי המדובבים" וולקר, שהוא זה שדיבב את מגהטרון! מי יותר מתאים לדבב את גאלווטרון מאשר מי שדיבב את מגהטרון? ולמרות הדיבוב הטוב של נימוי, אני מעדיף את גאלווטרון של הסדרה על פני גאלווטרון של הסרט כל יום בשבוע.

נאטרוז

New member
ואללה? בטוח?

למיטב זכרוני פרנק ווקר (ככה מבטאים לא? Silent L) הפסיק לדבב אחרי העונה השניה.. לא הוא דיבב גם את סאונדוויב? אם כך למה השתנה לו הקול בעונה השלישית? או שאני מפספס כאן משהו לחלוטין?
בכל מקרה לגבי אריק איידל אתה חייב להסכים איתי. הבנאדם הוא אחד המדבבים המצחיקים ביותר! (מי ששיחק את עולם הדיסק 2 יעיד
)

darthziv

New member
לעזעזל

למי יש את המשחק הזה? ניסיתי להשיג אותו בלי הצלחה :(

darthziv

New member
אגב לא רצוי

שאת כל שרשורי המזל טוב ישימו באותו שרשור? אחרת כל השיחות ישלחו דפים אחורה כל פעם שעוד מישהו יבוא לברך... DDN לטיפולך

DDN

New member
היי.

לבינתיים לא. כרגע, כשהפורום עדיין חדש, אני מעדיף את זה ככה. לקראת סוף החודש נעשה גם שירשור הכירות מסודר לדעתי.

ניצם

New member
אגב דני

רק עכשיו קראתי את הודעת הפתיחה שלך בפורום.ראיתי תמונה גם של הדמות הרעה ב inspector garget .מאיפה אתה יודע את כל זה?

DDN

New member
כמו שאמר חנן מעליי

אני חסיד של IMDB. אבל במקרה הזה, אני דווקא גיגלתי את השם שלו, ומצאתי עליו אתרים ומידע.

robotrik1

New member
בסרט הוא דיבב את

Galvatron , המנהיג החדש של השקרניקים .ץץץ אבל "נאטורז" כבר אמר את זה ...

למעלה