מזל טוב לפתיחת האתר, מטייס נלהב
G gabby ore New member 4/11/04 #5 צדקת, שדה תימן. שאלה: מישהו יודע איפה ניתן להשיג בטאונים ישנים (מהסוג שנראה כמו ספר) של ח"א?
A Aviation Addict New member 4/11/04 #4 ברוך הבא ו ../images/Emo51.gif על התמונה! טייסים מתלהבים זה כיף! בקרוב(?) אצלי.
S SHAI679 New member 4/11/04 #6 שלום אני שי כהן ואני ואני מאוד אוהב מטוסים בהצלחה למנהל הפורום והנה תמונה בישביל היופי של מטוס מחברת "ארקיע"
שלום אני שי כהן ואני ואני מאוד אוהב מטוסים בהצלחה למנהל הפורום והנה תמונה בישביל היופי של מטוס מחברת "ארקיע"
נ נוב 00 New member 5/11/04 #17 אחלה חברה... שבעולם.. ממש חוויה לטוס עם THAI, טסתי איתם מבנגקוק למנילה (פיליפינים) וממש חוויה, הלבוש, האוכל ובכלל השירות... אחת החברות הטובות שטסתי איתם....
אחלה חברה... שבעולם.. ממש חוויה לטוס עם THAI, טסתי איתם מבנגקוק למנילה (פיליפינים) וממש חוויה, הלבוש, האוכל ובכלל השירות... אחת החברות הטובות שטסתי איתם....
י יאיר גיל New member 4/11/04 #12 עידן למה אתה לא מופיע בגלוי לגמרי בפורום או לפחות בדף הפרטים האישיים?
A Aviation Addict New member 5/11/04 #14 היי יאיר כפי מה שידוע לי אני לא חייב להיות "גלוי" לגבי פרטיי האישיים, וזה זכותי הבסיסית באינטרנט כשאר הגולשים. וברוך הבא לפורום
היי יאיר כפי מה שידוע לי אני לא חייב להיות "גלוי" לגבי פרטיי האישיים, וזה זכותי הבסיסית באינטרנט כשאר הגולשים. וברוך הבא לפורום
י יאיר גיל New member 5/11/04 #18 לא דיברתי על זכות או חובה - עידן אני לא יודע למה צריך להסתתר, אם אין כוונות רעות? אבל אולי אתה בכלל אותו צור בנר? אין לי בעיה, תהיה אנונימי, לא מפריע לי אישית כרגע.
לא דיברתי על זכות או חובה - עידן אני לא יודע למה צריך להסתתר, אם אין כוונות רעות? אבל אולי אתה בכלל אותו צור בנר? אין לי בעיה, תהיה אנונימי, לא מפריע לי אישית כרגע.
E eagle701 New member 4/11/04 #10 אם אני לא טועה שם השדה שונה משדה תימן לשדה רמון על שם תת אלוף אילן רמון ז"ל
י יאיר גיל New member 4/11/04 #11 שדה תימן נשאר תימני, או אף שאני חושב שאלי פרץ לא תימני! שדה תעופה על שם אילן רמון זה שדה תעופה אחר כמדומני.
שדה תימן נשאר תימני, או אף שאני חושב שאלי פרץ לא תימני! שדה תעופה על שם אילן רמון זה שדה תעופה אחר כמדומני.
א אמיר72 New member 5/11/04 #13 למיטב ידיעתי אתה טועה כבר דנו בזה בעבר בתעופה קלה - היה מישהו שהציע להחליף את שמו של שדה תימן לשדה רמון, ואז החל הויכוח מאיפה שמו של תימן: האם ע"ש תימן (דרום, נגב) או ע"ש סגן משה תימן ז"ל, טייס ח"א שנהרג בתאונה ב-1969.
למיטב ידיעתי אתה טועה כבר דנו בזה בעבר בתעופה קלה - היה מישהו שהציע להחליף את שמו של שדה תימן לשדה רמון, ואז החל הויכוח מאיפה שמו של תימן: האם ע"ש תימן (דרום, נגב) או ע"ש סגן משה תימן ז"ל, טייס ח"א שנהרג בתאונה ב-1969.
A Aviation Addict New member 5/11/04 #16 ../images/Emo51.gif כן ירבו מתלהבות ומתלהבים בפורום! וברוכה הבאה!