מזל טוב לפתיחת האתר מזל טוב חגית שיהיה בהצלחה . נתי
H hagitoz New member 6/12/05 #2 תודה נתי מתחום ה- kitewing הי נתי, תודה רבה ואני מקווה שאתה וערן תוכלו לתרום לנו מהידע שלכם בתחום המדליק kitewing , מחכים לסרטון מדליק! חגית
תודה נתי מתחום ה- kitewing הי נתי, תודה רבה ואני מקווה שאתה וערן תוכלו לתרום לנו מהידע שלכם בתחום המדליק kitewing , מחכים לסרטון מדליק! חגית
N natyh New member 7/12/05 #3 בהחלט אנחנו נארגן צילומים חדשים בהשתתפותך , בנגב ואנו רוצים בך ככוכבת הראשית בו . נתי
N natyh New member 7/12/05 #4 ב 6 בפברואר בדיונת ניצנים הדיונה הגבוהה בארץ ועם גלשן חולות . מי אמר שבשביל סקי צריך שלג או סקימולטור ?
ב 6 בפברואר בדיונת ניצנים הדיונה הגבוהה בארץ ועם גלשן חולות . מי אמר שבשביל סקי צריך שלג או סקימולטור ?
ש שודדת הקאריביים New member 7/12/05 #5 חחח... יש דבר כזה?? מאגניב!!!!!! זו הפעם הראשונה שאני רואה דבר כזה...
Y yakov shaul New member 9/12/05 #6 אחי צודק ב100% נכון אני מודה שכחתי לרגע שאפשר גם על דיונות. אני אשמח להתנסות בזה, לא יצא לי אף פעם . אשמח אם תכניסו אותי לאיזה רשימה אצלכם כדי לקבל התראה לפני הארוע, הייתי רוצה לבא אפילו אם זה רק לראות.
אחי צודק ב100% נכון אני מודה שכחתי לרגע שאפשר גם על דיונות. אני אשמח להתנסות בזה, לא יצא לי אף פעם . אשמח אם תכניסו אותי לאיזה רשימה אצלכם כדי לקבל התראה לפני הארוע, הייתי רוצה לבא אפילו אם זה רק לראות.