מזל טוב לפתיחת הפורום וגם לתאומות ש

זוזי

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום וגם לתאומות ש

שתהינה בנות 15 בשבוע הבא. במקרה שלי הלידה היתה בשבוע 41 לאחר זרוז, בלידה רגילה. משקלן היה 2.75 ו-2.96. נראיתי כמו הר (העליתי 18 ק"ג שהתרכזו בבטן) ואחרי כל טיול קטן של רבע שעה שכבתי יומיים כדי להרגיע את עצמות האגן. אבל זה שווה כל רגע. התאומות מקסימות מוצלחות ועדיין זהות לחלוטין

ברוכה הבאהההההההה../images/Emo24.gif

וואו גדולותתתתתתתתתתתת ומה עם תמונה.......רוצים תמונה......כולם הסכימו איתיייייי
את מבדילה בינהן????

זוזי

New member
אני מבדילה

אבל הרבה ילדים בכיתה שלהן וגם המורים מתבלבלים.

קודם כל את האמא....

סביר להניח שתבדילי לא? ילדיי שונים בתכלית ובכל זאת יש הטועים.....(לדעתי כאלה שלא מכירים אותם ממש טוב)....ומה עם הקול שלהם? גם מבדילה? חות מזה מזל טוב ליומולדת....עוד נאמר בטח השבוע

rotrot

New member
אצלנו זה היה ממש מדהים

אמא שלי היתה מבדילה בינינו (התאומות) כשהיינו ממש תינוקות מי זו כל אחת לפי הבכי...

גמני מבדילה....

ויודעת מי בוכה מרחוק..... יש את הבן שמזה יודע לבכות כמו תינוק בין יומו... ליאורי בוכה בכי היסטרי.....מחריש אוזניים... ליהיא כנו חתולה....מיללת...עדינה שכזאתי...עושה קול קטן כל דקה לא בכי מתמשך...

nonana

New member
גם אני הבדלתי אבללללללל

היו לי פעמים שהייתי בטוחה שזו נעמה וזה היה נדב. היום אני מבדילה בטוח.

זוזי

New member
הקול שלהן שונה לחלוטין

אבל אם הן עם הגב אין סיכוי שאזהה אותן.

חזרתי מנופש ויש לי מה להגיד

אז ככה התאומות שלי נולדו בשבוע ה40 בדיוק בסוף [זה הרבה עבור תאומים] הן נולדו 2.480 ו 2.840 בלידה רגילה וקצרה [הלוואי על כולן] אני עליתי גם איזה 12 קילו אך שלא כמו אישתי הם לא ירדו בלידה
ולעניין הזיהוי לקח לנו מספר ימים עד שהורדנו את התוויות מהידיים אחרי שמצאנו סימן ברור להבדלה ומאז היינו שמים קוקיה כתומה לאחת וצהובה לשניה [קוקיות להחזיק את המכנסיים על הרגליים] אני חוזר יום אחד מהעבודה הן היו בנות שבועיים לערך אני ניגש לאחת ויש לה קוקיה כתומה אני בא להגיש שלום תום אבל..... לא מסתדר לי הפרצוף עם השם מסתבר שהאישה ניסתה לעבוד עלי לראות אם אני מזהה בינהן מאז בכל ימי ההולדת בגן אני הייתי בתפקיד המזהה [וזה עוד עם עיניים עצומות] ותמיד זיהיתי בינהן היום מאחור אם הן לא זזות אז יש סיכוי טוב שאטעה מעבר לזאת אין סיכוי שאטעה דרך אגב הן אומנם לא נחשבות זהות אבל הן דומות מאד ורוב האנשים מתבלבלים בינהן בקרוב אני אשים תמונה מעודכנת שלהן

rotrot

New member
גם אצלנו ההורים

שמו לכל אחת מהתאומות כשנולדנו מעין צמיד קטן מוזהב עם השם על מנת שיוכלו להבדיל...

rotrot

New member
לא עשינו אבל ההורים שלי עשו

ואנחנו לא זהות גם מבחינה חיצונית אנו שונות

לא עשינו בדיקה אבל....

הן גדלו בשתי שקים עם 2 שליות נפרדות [למרות שנאמר לנו שגם במקרה כזה ישנם 5 אחוז סיכוי שהן זהות]

rotrot

New member
ומבחינה חיצונית יש הבדל?

איך הן אחת עם השניה? חברות טובות?

הן מאד מאד דומות אבל אני רואה הבדל

ולשאלה אם הן חברות??? לפעמים הן החברות הכי טובות וליפעמים מריבות עד השמיים אבל החלק הכי יפה במריבה החלק שממש גורם לי לצחוק זה שאחת קוראת לשניה מ כ ו ע ר ת הקטע הזה תמיד הורג אותי מחדש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נפלתיייייייייייייייייייייייייי
זה היה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה