מזל טוב לפתיחת הפורום

• פותח הנושא Lard
  • פורסם בתאריך

Lard

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום

אני מקווה שיהיו דיונים מעניינים ואינפורמטיבים זה התפקיד שלך "המנהל" לנהל ... אני פריק גמור של ה80 מהצד האפל .. אז אם למישהו השמות זאן קונפליקט , כרומוזום , טוקסידומון , דף אין ג´ון , סקיני פאפי , 242 , מינימל .. אומרים משהו מוזמן להשמיע קול בהצלחה !!

turrican

New member
היי Lard../images/Emo11.gif

היי . ברכות על ההצטרפות לפורום החדש שלנו. אני בטוח שבעתיד הקרוב יהיו דיונים מעמיקים על שירים ולהקות מהאייטיז. רק נפתחנו השבוע ואנחנו במצב "קליטה" של חברים. ברגע שהחברים יהפכו לקבועים יהיה אפשר להעלות את רמת הדיונים. לגבי הלהקות שהזכרת , אני לא ממש מכיר אותם. נשמח אם תרחיב לנו את הידע עליהם. \אלכסיס

Black Rose

New member
אני לא לבד! וופי ../images/Emo98.gif

סתם.. סתם... אבל אני אוהבת את סקיני פאפי.. מדי פעם.. יש לי מצבי רוח משהו לא משנה להקה טובה

משמיע קול

אפילו הטרדתי טלפונית את סטיבן בראון אחרי ההופעה שלהם בחיפה. איזה פדיחה. משום מה כשאומרים אייטיז מתכוונים בעיקר לוואם! ושמאלה, והאמנים הנהדרים שציינת (ועוד רבים וטובים) נעלמים. חבל...

Lard

New member
איך הייתה ההופעה המפורסמת ?

אני הייתי רק בזו שהייתה לפני 5 שנים בערך הפסטיבל נקסט ,לא היה מוצלח במיוחד , בליין וחבורתו החליטו לעשות רק את היצירות הקלסיות שלהם (ואני מתכוון לנעימות ) היה די מרדים . איזה עוד הופעות הייתה בתקופה ההיא?

אני הייתי בהופעה מזמן

מתישהו בסוף שנות ה- 80. היה די רע (מחד) וקצר (מאידך). זו הייתה תקופה שבה ההרכב די התחיל להתפרק - ווינסטון טונג ובליין כבר לא היו, ולזמן קצר הייתה מישהי אחרת שלא זוכר מה בדיוק היא עשתה על הבמה אבל הייתה לה תסרוקת זוועה. הדבר היחידי שהיה יותר משעמם מטוקיסידו היה המופע של סיאם סיאם כמופע חימום (עם הדר גולדמן בריוגיה שלו). לסיכום: היה קיילי (בתקופה שהיא ישנה 20 שעות ביממה). אגב טוקסידו - בימים האחרונים של נאפסטר הצלחתי להוריד כמה קטעים מאלבומי הסולו של ווינסטון טונג ובליין - לא בטוח שפחות טובים מהחומר המשותף. Birthday song בעיקר. בתור צפוני (קריות ליד חיפה) + חנון אימים (אלוהים אני לא מאמין מה הייתי אז) הרבה הופעות לא ראיתי באותה תקופה. אבל ההופעה שהכי נשפכתי בה הייתה של פורטיס מיד אחרי סיפורים מהקופסא. זה היה בערב חג השבועות בחיפה - יצאתי תשוש, בקושי עמדתי על הרגליים. בזבוז אטומי היה פורטיסחרוף אז - עם קצת יותר מזל היו צריכים לכבוש את העולם. אחר כך פורטיס התדרדר וההופעות שלו הפכו למופע ליצנות ומניירות במקום רוק, ואת סחרוף איבדתי כבר בתחילת קריירת הסולו שלו.

Lard

New member
וואלה

אז כבר אז הם הרדימו? הזמרת אני מנחש ששמה היה ניקי מונו שיתפה פעולה עם טוקסידו במיוחד בתקליט המופת "Fuck your Dreams this is Heven" לפחות ראית את סיאם בתקופה שלפני הטיסה שלהם ללונדון , בכול אופן ראיתי את סיאם באיחוד שלהם בחיפה לפני 6-7 שנים הייתי כול כך להוט לראות אותם שברחתי מהבסיס ותפסתי טרמפים מהדרום לחיפה .. הקטע שתפסתי טרמפ עם אח של הדר גולדמן והוא נגנב מהסיפור שלי.. הכניסו אותי כמובן בחינם דברתי איתם וזה .. חוייה בלתי נשכחת .

לברוח מהבסיס למען סיאם?

בארץ זה שקול לביצוע התאבדות כשהלהקה האהובה עליך מתפרקת. אגב, הבחורה לא פצתה פה כל הערב, אז אני מניח שהיא לא ניקי. אגב, יצא לך לראות את הסרט של פאק וכו´? לי לא. מעניין איך הוא. החוויה (?) הכי משמעותית שהייתה לי בהופעה זה שהדייט שלי נטשה אותי באמצע הופעה של ניק קייב עבור ארוך שיער אחד מכנסיית השכל (אגב, נחש מה הלהקה השנואה עלי ביותר בארץ. נכון...). לפחות ההופעה הייתה מגניבה.

Lard

New member
אז בשביל מה לברוח ? "איפה הילד"? :-

תאמת היתה אחלה הופעה .. אני אישית מת על חיפה כמו מנצ´סטר האנגלית כול התנאים הטובים של עיר תעשייתית לפריחה יצרתית . בכול אופן הייתה אז . הספקתי עוד להנות מהסקנד סיטי עד שהוא נסגר , אבל ללא ספק האנשים של חיפה שונים כול כך מאלה שבמרכז כול כך אין להם פוזה שזה שוק היה בשבילי פעם ראשונה שביליתי בחיפה .

הם לא בדיוק רוקדים

הם מתאמנים בתנועות של כריית פחם. הבעיה שאם במנצ´סטר 0.1% אוהבים את המוזיקה שלך - אתה יכול להופיע לחיות ולתפתח. אם בחיפה 0.1% אוהבים אותך, אתה צריך להמשיך לעבוד בשיפוצים ולהופיע פעם בחודש. מכל הסצנה של הפריפריה יצאו בקושי נטאשה, כנסיית השכל
וטיפקס

england

New member
גם אני אוהבת את הצד האפל

אין כמו גל חדש המוזיקה הכי יפה הכי נוגעת בעיני לפחות

oril123

New member
הצד האפל והחיובי של שנות ה 80

כן - הצד האפל הוא באמת הצד החיובי ביותר של שנות ה 80 שכחת להזכיר את סיאם, באהואס ,סוזי והבנשיז ועוד רבים אחרים. בשנים אלו גם סצינת המוזיקה בישראל הייתה בשיא אומנותי : סיאם ,ז´אן קונפליקט, מעצ ,רטורית , ליפסטיק ועוד הרבה להקות מועדנים שאני לא זוכר את שמם שלצערי גם לא הוציאו חומר מתועד באופן פורמלי.

Lard

New member
דווקא כיום יש גל של הוצאות מחודשות

מע"צ הוציאו את הקסטה המפורסמת בדיסק לפני שנה (הייתי בהלם) הקליק כמובן הוציאו את 2 התקליטים שלהם מחדש+ תוספות פוליאנה פראנק גם הוציאה קטעים נדירים אלפנט כמובן יש לו את הדיסק אוסף הכפול המצויין סיאם גם יש לה דיסק אוסף אבל אתה צודק בקשר לשאר הלהקות המענינות שלא הוציאו חומרים ב דיסק רונן בן טל. גוסטו לובי ,ליפסטיק(אני מת להשיג דברים שלהם ) ועוד המון ....

Lard

New member
כן עדיין מאוד נדיר , של אורכשדים מ

91 יצא בהוצאה מאוד מוגבלת , אבל לפי השמועות גם הוא מתכוון להוציא אוסף בדיסק.

Lard

New member
או את "בתוככי נפשי " להיט המועדונים

האפלים

למעלה