מזל טוב לצידקי

אדזה 900

New member
היי לכולם

כל הערב אני מתלבטת אם לכתוב ולבקש את עזרת הציבור בסריגה,רואה כי נכנסים גם גברים אז אולי אולי מהם תבוא לי הישועה.החלטתי לחזור לתחביב הישן שלי שהיה סריגה ולהתמקד בגיל שבין שנה לשנתיים.לכאורה משימה לא קשה אבל מה לעשות שהזיכרון הוא כבר לא משהו (כמו שאתם בוודאי יודעים).הייתי בטוחה שאני מסיימת את הפרוייקט שהתחלתי תוך יומיים כי במילא אני הולכת לישון בשעות הקטנות של הלילה,אז מה לומר לכם כבר התחלתי לפחות כמה פעמים,התחלתי ופרמתי ועדיין לא הגעתי לתוצאה שרציתי,כל כולו סוודר עם כפתורים,אבל רצון לחוד ותוצאה לחוד,בקיצור דופקת ראש בקיר . אשמח אם מישהו יוציא אותי מן הפלונטר , ותודה לכולם מראש.

אדזה 900

New member
יעלי

אם את מאחלת לצדקי מזל טוב סימן שאת בוודאי מכירה אותו,גם אני מאחלת לו הרבה נחת והצלחה בתפקידים שהוא ממלא-זה לא פשוט.הייתי שמחה לדעת במי מדובר וגם אם לא,המזל טוב עדיין שלוחה לו ולכל מי שחוגג.

yaely2

New member
מנהל
מזל טוב לצידקי

מזל טוב גם לבתך שהגשימה משאלה להיות לאם גם ללא בן זוג.

ביהדות רק הגבר חייב במצוות פרו ורבו והאישה פטורה.. מסבירים את זה בכך שכתוב "בעצב תלדי בנים" אז אי אפשר להטיל על האדם,במקרה זה האישה, למלא מצווה שהיא כרוכה בייסורים ובעצב.
אבל הקדוש ברוך הוא נתן לאישה כמיהה להיות אם שהיא מוכנה לטפס על הקירות כדי לזכות בילד ולא משנה לה אם היא חייבת במצווה או שהיא פטורה.

צידקי, קיבלתי את הצעתך, אקח על עצמי מטלה של לסדר את השרשורים שנכתבו לאחר חצות.
תודה, תודה על האכפתיות.

yaely2

New member
מנהל
לאורח הוותיק ולאזרח הוותיק

שלום כולם,

האם האורח הותיק הוא גם האזרח הותיק? אם כן עכשיו אתה צריך כינוי תושב ותיק, אפילו תקבל הטבות של הגיל השלישי רק אל תחפש לך כינוי "יורד ותיק"
קראתי מה שכתבת, התחלתי לקרוא בצהרים ועכשיו סיימתי, במשך הזמן שוב נהייתי רעבה ואני עוד מעט הולכת לאכול. זה שאני משמינה יהיה על המצפון שלך.

אדזה יקרה, אני לא מכירה את צדקי בכלל, הוא כתב שנולד לו נכד אז אמרתי לו מזל טוב, הנה תראי כמה אני מנומסת.

במתנס עמישב יש חוג לסריגה, ממש נחמד שם ונדמה לי שהחוג הוא חינם, אולי צריך להיות חברים במתנ"ס זה עולה 190 ש"ח בשנה, צריך לשאול.
את צריכה אוטובוס אחד מהמרכז עד שם. יש אוטובוסים מרח' חיים עוזר למתנס.
להתקרא

למעלה