מזל טוב לקומיקס וירקות שחוגגים 13:)
G Guid New member 25/12/13 #2 מזל טוב להם!! כיף לראות את כל הפרגונים שהם מקבלים! (ותמיד כיף לראות עוד יצירה שלך, כאילו דההה)
M MxIxAx New member 27/12/13 #3 אם כבר יום הולדת לקומיקס וירקות שמתי לב שהם החליפו את הצבע של השקית שלהם מצהוב לכתום
G Guid New member 28/12/13 #6 לא החליפו, פשוט הגוון של השקית יצא צהוב-כתמתם במקום הצהוב הבהיר שהיה להם ב... מיליון שנה האחרונות, בערך (הייתי שם ביום שני, ולקחתי שקית!)
לא החליפו, פשוט הגוון של השקית יצא צהוב-כתמתם במקום הצהוב הבהיר שהיה להם ב... מיליון שנה האחרונות, בערך (הייתי שם ביום שני, ולקחתי שקית!)
G Guid New member 28/12/13 #10 Superman: Secret Identity סיפור מקסים על ילד (מיקום אחר) מעיירה קטנה ליד קנזס, שהוא בן למשפחת קנט, וההורים שלו קראו לו קלארק. כולם צוחקים עליו בכיתה על השם שלו, כצפוי, וזה מאוד מפריע לו לרכוש חברים ולנהל אורח חיים נורמלי. עד שיום אחד הוא מקבל כוחות. בנתיים הוא מאוד מהנה, וכתוב בצורה מאוד יפה! http://www.goodreads.com/book/show/26088.Superman
Superman: Secret Identity סיפור מקסים על ילד (מיקום אחר) מעיירה קטנה ליד קנזס, שהוא בן למשפחת קנט, וההורים שלו קראו לו קלארק. כולם צוחקים עליו בכיתה על השם שלו, כצפוי, וזה מאוד מפריע לו לרכוש חברים ולנהל אורח חיים נורמלי. עד שיום אחד הוא מקבל כוחות. בנתיים הוא מאוד מהנה, וכתוב בצורה מאוד יפה! http://www.goodreads.com/book/show/26088.Superman
M MxIxAx New member 28/12/13 #14 כן, אבל ממש מעט מעט עד כדי כך שזה רק הספר שיצא בעם עובד - מותו וחייו של סופרמן, היית שם?
G Guid New member 28/12/13 #15 עדיין לא, אבל הוא בהחלט ברשימה! אני פשוט מנסה להשלים סיפורי קומיקס מרכזיים של סופרמן, ואז אני אוכל לפזול למקומות אחרים איך הספר, באמת? הוא מרגיש כמו סיפור, או יותר כמו ביוגרפיה?
עדיין לא, אבל הוא בהחלט ברשימה! אני פשוט מנסה להשלים סיפורי קומיקס מרכזיים של סופרמן, ואז אני אוכל לפזול למקומות אחרים איך הספר, באמת? הוא מרגיש כמו סיפור, או יותר כמו ביוגרפיה?
M MxIxAx New member 28/12/13 #16 בהחלט מאוד רומן גרפי הכוונה בזה היא לפתאומיות שבו הוא מתחיל ובו (בערך) נגמר מרכז העניין הוא הקרב עם DOOMSDAY, והשאר קצת קטוע, כאמור, מאוד רומן גרפי ברוח הדברים
בהחלט מאוד רומן גרפי הכוונה בזה היא לפתאומיות שבו הוא מתחיל ובו (בערך) נגמר מרכז העניין הוא הקרב עם DOOMSDAY, והשאר קצת קטוע, כאמור, מאוד רומן גרפי ברוח הדברים