מזל טוב לקונכולוג (אביעד)

מזל טוב לקונכולוג (אביעד)

על האתר החדש שהעלה לאינטרנט ושיוכל לסייע לחובבים וסתם אזרחים מודאגים לזהות את הזוחלים שבהם הם נתקלים, בבית או בשטח. באמת שאתר מקצועי וטוב. יונתן

naja

New member
יפה!

אהבתי מאוד את המגדיר(ודרך אגב אביעד, לא יכלתי שלא לשים לב שאין תמונה של פתן שחור....
) זה רק אצלי, או שאצל עוד מישהו הסרגל העליון בדף הראשי של האתר מופיע בג'יבריש?

gaichuk

New member
ורק הקישור של הלא-ארסיים עובד...

התמונות מצויינות...!

gaichuk

New member
אם עדיין הבעיה קיימת נסה את זה...

1. VIEW 2. ENCODING 3. HEBREW )ISO-Vsual)

חיתולים

האתר ממש בחיתוליו והעלתי אותו היום בצהרים למרות זאת. יותר מאשמח לשמוע הערות והארות לגבי התוכן של האתר. למי שיש סבלנות לקרוא בקפידה את התוכן אשמח לקבל גם תיקוני הגהה שפיספסתי (רצוי במסרים) - סה"כ לא מזיק לרענן את הזיכרון לגבי הנתונים הבסיסים של הקשקשאים אצלנו. אסף אל דאגה - כולי תקווה שעד יום ראשון יצולם ויופיע באתר גם נציג ה naja-ות בארץ. תודה

naja

New member
אתה חלש ברמזים, הא?.......

מעניין לי את התחת מתי התמונה תופיע באתר, אני בסה"כ רוצה להיות נוכח בצילומים..........

gaichuk

New member
הערה קטנה

מאחר והכותרות הופיעו אצלי בג'יבריש,העמדתי את הסמן על הקישור וקראתי את הכתובת שהופיעה בתחתית המסך. שמתי לב שבכתובת מופיעה המילה POISONOUS ו-NON POISONOUS שזה שגוי מבחינה דיקדוקית. POISON זה רעל בזמן שהמילה המתאימה לארס היא VENOM. נחש ארסי זה NENOMOUS SNAKE. סתם לידע כללי... אגב,כרגע אני גולש במחשב בעבודה והשרת שלנו חוסם את הגישה לדומיין FREEWEBS בטענה שזה אתר SPYWARE/ADWARE מוכר... אני מציע שתחפש אלטרנטיבה לאירוח האתר שלך בהקדם...

תודה על ההארות

אתה מכיר במקרה שרת חינמי אחר נורמלי אשר יתאים לאיחסון האתר?

bendj123

New member
השרת שלך לא בטוח הוא נחסם אצלי בנתב

חומת אש באבטחה כבדה פוסלת אותו.........אולי יש בעיות בקוד או תוכנות ריגול........

אתר מקסים אבל יש לי שאלה...

דבר ראשון- תתחדש! שנית- ידוע פחות או יותר מהי תפוצת הכחים (כח ברבים) בארץ מבחינה כמותית? הייתי בטוחה שאין אצלנו גדלים כאלה, מגניב לדעת- אני באותו אורך שלהם... (אולי בעצם זה כבר פחות מגניב
)

תפוצת הכוח

הכוחים די נפוצים מבחינת גודל האזור בו הם חיים. ניתו תיאורטית לראות כוחים בכל הדיונות שמדרום לפלמחים עד לגבול מצריים (ובתוך סיני כמובן). מלבד בחולות מערב הנגב ודרום מישור החוף, ישנן אוכלוסיות שלהם כמעט בכל מובלעת חולית בנגב ובערבה (כדוגמת: חולות ממשית, מישור ימין, חצבה), לאורך הבקעה גם כן שמעתי על תצפיות ביצור המופלא הזה. הם קיימים גם בקרקעות לס וטרסים באזורים נוספים בנגב אך שם לרוב קשה יותר לאתרם ולאמוד את גודל האוכלוסיות. הבעייה העיקרית עם הכוחים הנה שמדובר בטורף גדול מאוד אשר נע מספר קילומטרים ביום וזקוק לשטח מחייה גדול מאוד. אי לכך כמות הפרטים בבתי הגידול האמורים אינה גדולה ולכן הסיכויי להיתקל במפלצות הללו די נמוך. הדרך הטובה ביותר להגדיל את הסיכוי להיפגש בהם היא לחפש אותם בבתי גידול חוליים המאפשרים ללכת אחרי העקבות הטיפוסיים שלהם בחול, וגם אז צפוייה לרוב מלאכה לא פשוטה היות והם נעים מהר ורחוק.

האתר עבר לשרת אחר

http://geocities.com/aviad_br עקב בעיות על השרת שמוקם בו בהתחלה. בנוסף עוכנו כמה תמונות ובשאיפה לעידכון נוסף בקרוב

התמונות שלא נפתחות

הן של חברה שעדין לא צולמו ככל הנראה. ללא ספק הם בורחים על נפשם ברגעים אלו, על מנת להתחמק מהעדשה שלי. היום הוספו עוד 3 תמונות של מיני קשקשאים לאתר (עוד כ 16 למניאק).. יש לציין שהעסק הולך ונהייה יותר ויותר קשה וצריך ליסוע יותר ויותר רחוק על מנת להשיג תמונות של המינים החסרים. המאמץ לעבור מחדש על כל הזוחלים בארץ די נחמד היות ואני לומד דברים שלא הכרתי עד היום, כדוגמת המופע/תת מין/ אולי לימים מין ניפרד של זעמן דק אשר צילמתי היום ליד כפר אדומים (לדעתי מזכיר מאוד דווקא את הזעמן אוכפים מהנגב יותר מאשר את הזעמן דק ששם)

naja

New member
אני חושב שבועז שחם יודע משהו בנושא.

אם אני לא טועה, הוא הזכיר בעבר את האפשרות שישנו יותר מתת מין אחד של זעמן דק. דרך אגב, בנוגע לחדירה האפשרית שלהם מערבה למורדות השומרון-השבוע קיבלתי עוד תצפית שבסבירות גבוהה עשויה להיות נכונה על זעמן דק צעיר שנלכד בישוב ברקן.

למעלה