מזל טוב לקורן!

מזל טוב לקורן!

היה להם את הכבוד להתמודד מול אחת הלהקות הטובות ביותר ומה לעשות, גם להפסיד לה
ברכות לנו, ולכל האשלון שישב והצביע ללהקה הכי מדהימה בעולם! WE DID IT!!!

chen krispin

New member
יאייייייייייייי

ניצחנו!!!! איזה כיףף... אחרי ירידות ועליות ניצחנו!! מזל טוב לנו!!

יואולרגע מה זה נבהלתי! אינה! ../images/Emo2.gif

ווואהווו ניצחתנו!!! you can't beat the power of the echelon..!!!! ברוחו הדרמטית של ג'ארד.. חהחה

pizi23

New member
איזה גנובה את אינה ../images/Emo6.gif אכן מזל טוב לנו ../images/Emo65.gif

חחחח עשינו זאתתת ../images/Emo106.gif

בהתחלה חשבתי שאת מברכת איזושהי קורן לכבוד יום ההולדת שלה XD

Keren W

New member
חח גמני חשבתי שזה יומולדת של מישהי XD

מזל טוב לנו חח אנחנו באמת עשינו את זה! בטח שלושתם עכשיו קופצים משמחה אחרי כל החרטוטים והבקשות שלהם להצביע חח...

נכנסתי לפורום הרשמי

לפנתיאון וזה פשוט מטורף מה שהלך שם (ועדיין הולך). ההצבעות, הדירבון, הלהקה שהתחברה, האנשים שמברכים אותם ואת עצמם, הדרישות לקליפ
כל כך צחקתי שם מחלק מהפוסטים...וגם הלהקה כתבה שם כמה פעמים...נפלא לראות את התמיכה של החברה שלנו. ובכלל, הייתה שם כזאת הרגשה של אחווה, זה פשוט ריגש. מדהים.

נו באמת ../images/Emo46.gif

איזה חנטרישים (כמו שסבא לי שאומר)!!!! הם עשו העתק הדבק מההודעות שהם כתבו במייספייס או להיפך.. אבל לפחות הם התחברו. מאוד נחמד מצידם. לפחות הפעם הם התחברו לתמוך באנו במקום להגיד לנו שאין כזה דבר echelon convergence (אעעע.. אני לא מאמינה, כמה זמן לא חשבתי על הדבר הזה)

MCbusted

New member
אני כל כך מסכימה איתך!!!

חח איזה כיף זה היה לראות שניצחנוו!!! כל כך התרגשתי מהדף שכתוב שהם ניצחו ישישישיש *הולכת לישון הכי מאושרת שיש*

heli1216

New member
בונאה אני ממש נכה ...

אז תגידי להגיב לזאתי שרשמה אחרונה חחח... תנלשי תדפדפי....אני יודעתת....תצמצמי.. טוב , סליחה באמת שלא ידעתי.. אני פשוט חדשה בדברים האלו.....באמת שסליחה ייאלהלההללה...חח..

למעלה