מזל טוב לקרול!

orianush

New member
מזל טוב לקרול! ../images/Emo49.gif

מעכשיו קרול הופכת למנהלת הראשית של הפורום (בקרוב מאוד היא תהיה בכחול) ותחליף אותי.. אני עוזבת את הניהול שאמרתי שאני עוזבת את הניהול אמרו לי "מה את לא אוהבת את שלומי יותר?" אז להפך, אני מאוד מאוד אוהבת את שלומי ואני רוצה שהפורום הזה יצליח ובשביל שהוא יצליח צריך להשקיע ובקרוב מאוד אני מתגייסת ולא יהיה לי הרבה זמן להשקיע פה וחוץ מזה נראה לי שעשיתי את שלי.. הקמתי את הפורום הזה, יש פה אנשים מקסימים והגיע הזמן להמשיך הלאה ולשנות קצת ואם יש פה מישהי שמגיע לה לנהל והיא תעשה את זה בצורה הכי טובה שיש זאת קרול אז קרול, המון המון בהצלחה!! ואם את צריכה עזרה, אני תמיד פה

karoleking

New member
../images/Emo9.gif חכי מה את ממהרת?

בינתיים את כאן עדיין... אל תמהרי לברוח מפה...בסך הכל אנחנו נתחלף בצבעים...אוףףף ריגשת אותי עכשיו...

דודוUUU

New member
אוריין יקרה-בהצלחה ענקית וגיוס קל

תהני מכל רגע הרגעים האלה לא יחזרו !!את כבר יודעת היכן תשובצי? תודה ענקית על הניהול המסור והרציני והטוב של הפורום
וכמובן שהמחליפה הראוייה ביותר היא קרול אז תודה תודה תודה ובהצלחה ענקית לשתיכן שבת שלום גל

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif לך קרול אין לי ספק שתמשיכי את

העשייה הטובה והמבורכת של אוריאן ,ותמשיכי להוביל את הפורום הזה לעוד ועוד שיאים והצלחות , והפורום ימשיך להיות מוביל ומצליח כמו שלומי המוכשר . ולך אוריאן אני רוצה להגיד תודה ענקית , תודה שנכנסת לי אל ה
, שעזרת לי יותר ממה שאת חושבת , שיהיה בהצלחה בצבא שירות קל ונעים , לכל שבוע יש סוף שבוע... אז מצפה לראותך כנראה שניפגש מתי שהוא בהופעה של שלומי . בנות אתם לא עושות נאום פרידה
ונאום כניסה
לתפקיד , כמו ראשי הממשלה ? שבת שלום לכולם .

karoleking

New member
עדיף להמעיט בדיבורים ולהרבות במעשים.../images/Emo9.gif

וחוץ מזה שאני לא טובה בנאומים. גרמתם לי להתרגש קצת עם כל הברכות... תודה לכולם, אשתדל לעמוד בציפיות.

למעלה