מזל טוב לרגל חזרת חלל עמוק 9
E Esmena New member 6/6/02 #3 שני ניחושים: א. השידורים החוזרים. ב. ההפסקה שהייתה בחגים ומועדים(שלא הייתה גדולה כ"כ,אגב).
S SaidinsTaint New member 8/6/02 #4 ביום ראשון ה-23 ביוני מתחלים לשדר את DS9 מההתחלה - אני מניח שעל בסיס יומי. היתי מעדיף לראות את הדור הבא שוב - אני חושד שחסרה לי עונה או שתיים...
ביום ראשון ה-23 ביוני מתחלים לשדר את DS9 מההתחלה - אני מניח שעל בסיס יומי. היתי מעדיף לראות את הדור הבא שוב - אני חושד שחסרה לי עונה או שתיים...
L Larik New member 8/6/02 #7 הסדרה הכי יפה! נו, טוב אולי לא הכי יפה אבל מבין כל הסדרות המבוססות על ה STAR TRECK בעיני היא הכי יפה!
הסדרה הכי יפה! נו, טוב אולי לא הכי יפה אבל מבין כל הסדרות המבוססות על ה STAR TRECK בעיני היא הכי יפה!
I itstzar New member 8/6/02 #9 ואני לא DS9 סדרה מעולה .. אבל בהשוואה לסדרות אחרות, לא בהשוואה לסדרות סטאר טרק האחרות, במיוחד הדור הבא
ואני לא DS9 סדרה מעולה .. אבל בהשוואה לסדרות אחרות, לא בהשוואה לסדרות סטאר טרק האחרות, במיוחד הדור הבא
ט טאשה יאר New member 9/6/02 #10 סליחה על חוסר העדכון בטח שמתם לב שלא הייתי פה המון זמן, אבל לאן הסדרה חוזרת ומתי?
S SaidinsTaint New member 9/6/02 #12 חינוכית 23 מיום ראשון ה23 ביוני מההתחלה. אני לא יודע אם שידור יומי או שבועי - אני מהמר על יומי
S StormLord New member 11/6/02 #13 בסיס יומי בטח זה יקח המון זמן להראות הכול בפרק אחת בשבוע אולי שתי פרקים בשבוע יכול להיות נחמד אבל לי נראה בסיס יומי ואין מצב שאני יפסיד את זה
בסיס יומי בטח זה יקח המון זמן להראות הכול בפרק אחת בשבוע אולי שתי פרקים בשבוע יכול להיות נחמד אבל לי נראה בסיס יומי ואין מצב שאני יפסיד את זה