מזל טוב לשירלי2ב על האדום

trigotrigo

New member
מזל טוב לשירלי2ב על האדום

החלטתי לצבוע את הכינוי באדום כהוקרה על ההתמדה וההשקעה שלה. שירלי כותבת מאמרים בנושאים מגוונים ואני מעודד את כולכם לכתוב ולהגיב לה.

Fasz

New member
אתה לא רציני...

אענה על הודעתך בקושיה: הראית את שירלי, אי פעם, מגיבה לאחרים? נראה כי התחלת להאדים פרסומאיהם של הדמוקרטים חסרי החוליות בארה"ב אשר יגרמו בעתיד לנזק בלבד לעולם החופשי, ולמען האמת אין זה נראה לי כרציונלי במיוחד.

אכן פאז צודק,

מדובר בלא יותר מאחת מאנשי התעמולה של המפלגה הדמוקרטית בארה"ב.

Fasz

New member
הדמוקרטים משטים בכם

אני לא אתפלא אם הקומיניסטים והמרקסיסטים בראשותו של שורץ עומדים מאחורי הקוריוז המשעשע הזה המכונה 'שירלי', המפרסם גם פעם אחר פעם לא יותר מאשר תעמולה חסרת ביסוס לטובת מועמדים זוטרים כמעט אנונימיים במפלגה הדמוקרטית המטופשת ההיא בארה"ב. בסופו של דבר, ארה"ב צמאה למנהיג שמרן בעל קווי אופי מחושלים, כדוגמת מק'קיין, ולא לסמרטוטים חובבי הגירה וחומוס כדוגמת אדוארדס שמדוארדס.

Fasz

New member
מק'קיין הוא רפובליקני בעל דיעות

שמרניות למכביר, אך יש בו הזיק הליברלי כדוגמת התנגדותו לעינויים וכיו"ב. הוא יהיה נשיא מעולה, אשר יבטיח את שאיפות המערב.

trigotrigo

New member
אבל דמוקרט הוא לא,

והעם האמריקני הראה בבחירות 2006 משהו אחר.

trigotrigo

New member
אתה יכול להגיב ולכתוב,

אתה יכול להיות בטוח שבעבור רצינות תקבל הערכה.

gershon17

New member
ראית אותה מגיבה למישהו פעם?

היא לא מגיבה, היא משדרת. היא צריכה לפתוח בלוג, לא להציף עשרות פורומים ברשת בהגיגיה.

trigotrigo

New member
גם לא ראיתי אותך מגיב לה

נסה את זה, אולי היא תשתתף יותר.

gershon17

New member
זה כי אתה לא עוקב אחרי

הגבתי לה מספר רב של פעמים בשלל פורומים, וכך גם אחרים - היא לעולם לא מגיבה בחזרה. אפילו במאמר שכתבה בו הסבירה שהנשיא בוש מדבר אליה מתוך הטלוויזיה שלה וה-CIA מחליף לה את התרופות הפסיכיאטריות היא לא הגיבה לשום דבר.

אשרת

New member
אתה האדמת מציפנית.

אם היית טורח מדי פעם לצאת מגבולות פורום 'קדימה' ונכנס לפורומים אחרים, היית רואה שאנשים כן מגיבים, אבל היא - גורנישט. מזל טוב

Fasz

New member
תמהני מיסטר טריגו

מדוע 'שירלי' לא הודתה לך על כך עד כה?

trigotrigo

New member
תמהני למה זה מעניין אותך

יש מנהלים שבוחרים להאדים את מבזק החדשות. אני בחרתי להאדים את שירלי.

אשרת

New member
ברור.

שרק שהשיקולים שלך נהירים רק לך כנראה... ובסך הכל מנסים פה להסביר לך מי זאת שירלי ולמה האדמה שלה היא מגוחכת לחלוטין.

למעלה