מזל טוב לשי הבן של קרואלה

מזל טוב לשי הבן של קרואלה../images/Emo49.gif

מזל טוב ..............לשי
המון אושר לך שי
שתצליח לראות מעבר לנראה
שתצליח להבין מעבר למובן
שתצליח להרגיש מעבר למורגש
אבל בשורה התחתונה אני מאחלת לך
שתשכיל לבחור נכונה באותם דברים שיעשו אותך מאושר!
עד מאה ועשרים שנים שי... ושאלוהים ישמור לך...ומלאכים ילטפו אותך אני אוהבת אותך שי..
איב.

קרוואלה

New member
מגיע לי מזל טוב כפול:)))

ב'מת יש לשי מומולדת היום... אז לך בן שלי שהגיע היום לגיל 16 המון ברכות ואיחולים לחיים טובים ומאושרים שהשנה תיהיה קלה יותר לי ולך.. שהשנה תתרכז יותר בלימודים ופחות בשרלילות שלך:)) אני יודעת שאני לא האמא הכי קלה שבעולם.. אבל כשתגדל תשכיל להבין שאני רוצה רק בטובתך.. אוהבת ופה בשבילך מתי וכמה שרק צריך... והשיר הזה מוקדש לך אתה בליבי אתה הילד שילדתי מאהבה באהבה חלמתי לגדל אותך בעולם של שלווה קיוויתי שתמיד אחסוך ממך דמעה אתה בליבי אתה הפרח שמחייך לי בנשמה בנשמה אתה זורם בתוך דמי ובכל נשימה ובשבילי תהיה גוזל גם כשתגדל על אור עיני שמור אלוהים על ילדי אשר פורחים שמור לי אותם, שמור עליהם כי מה הם חיי בלעדיהם אתה בליבי אתה בוקע מגרוני שזור בשירים במשברים ליבי יוצא אליך ברגעים קשים הן בשבילי תהיה גוזל גם במדים כל כך בליבי את השגיאות ומחירן תלמד על בשרך הכאב הוא שלך לו יכולתי להיכשל גם במקומך איך אבטיח שמחר תדע שמחה על אור עיני שמור אלוהים על ילדי אשר פורחים שמור לי אותם, שמור עליהם כי מה הם חיי בלעדיהם.. אוהבת אמא

קרוואלה

New member
תרשו לי להשוויץ לרגע...

הבת שלי קיבלה דרגה היום:))) מה שאומר שיש לה על הכתפ 2 ארונות.. אז לך ילדה שלי גאה בך תודה על האושר הגאווה והנחת שאת גורמת לכולנו.. אוהבים מלאןןןןןןןן

../images/Emo106.gifלקצינה הכי הכי בצה"ל../images/Emo195.gif

איזה יופי את
לא להאמין שיצאת מאמא שלך
גאה בך מאד מאד... כל הכבוד ומזל טוב והרבה הצלחה בהמשך... מי יודע אולי תהיי רמטכלית פעם...
העיקר שתשארי כמו שאת... כי את פשוט נפלאה.....
נ.ב. - אני מחכה לביקור......

קרוואלה

New member
אחתוששיודעת מזה...?

....... "לא להאמין שיצאת מאמא שלך"... איפ את וטאק צריכות להקים מפלגה של מכשפות!!:))))

../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

שי... שתמיד תדע שמחות וחגיגות
שתביא הביתה אלף בנות (תגיד לאמא שאם לשלמה הצלך מותר אז גם לך...
) סתתתאאאאאאםםםםםםםם זה פשוט התחרז טוב
(עוד שניה אמא שלך מרביצה לי עם המטאטא)... מרוב שאני רוצה לאחל לך טוב ולברך אותך מכל ה
לא יוצא לי כלום.... באסה איתי
הרבה אושר בריאות אהבה ושימחה בחיים שתביא הרבה (יודע מה, אפילו קצת, העיקר תביא) נחת לאמא.. ותשזכה שתמיד יאהבו אותך כמו שאני יודעת שאמא שלך אוהבת אותך...
ענקי ומומולדת שמח ביותר
נ.ב. - תגיד לאמא להוציא מהארנק החדש שלה כמה שטרות ולבזבז עלייך... למה? כי אני אמרתי

טאKילה

New member
מזל טוב לשי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח
כל שתבקש לו יהי
נער מתבגר
הרבה בריאות אושר ואהבה
מממ.. נחת מאמא

קרוואלה

New member
טאקקק../images/Emo46.gif

חייבת לדחופ לברכה " נחת מאמא"... סאמק מוציאים ממך מילה אחת טובה פעם בשנה וגם את זה את הורסת ימפלצתתתתתתתתתתתתת ממני תמיד יש נחת!!!! אני מלאך!!

קולולולולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

מזל טוב לשי
המון אושר, בריאות הצלחה והגשמה
לא אהיה מכשפה, לכן אאחל לאמא שתזכה לנחת ממך ושגם אתה תרווה נחת ממנה... לא עושה אפליות

למעלה