מזל טוב לשני שקיבלה האדמה בפורום. תסכימו איתי שמגיע לה בטירוף. תהני.
I inbal287 New member 9/1/08 #1 מזל טוב לשני../images/Emo47.gif שקיבלה האדמה בפורום. תסכימו איתי שמגיע לה בטירוף . תהני .
I inbal287 New member 10/1/08 #22 ../images/Emo6.gif מנהל פורום יכול לתת אדום לאדם שהוא מומחה בנושא או שהוא לאדם שמשקיע בפורום מעל ומעבר.
../images/Emo6.gif מנהל פורום יכול לתת אדום לאדם שהוא מומחה בנושא או שהוא לאדם שמשקיע בפורום מעל ומעבר.
P pizi23 New member 9/1/08 #5 מזל טוב ../images/Emo47.gif מזל טוב ../images/Emo47.gif מזל טוב ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif
מזל טוב ../images/Emo47.gif מזל טוב ../images/Emo47.gif מזל טוב ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif
M MCbusted New member 9/1/08 #9 מזל טוב מאמייי!! ואיך בדיוק משיגים את הצבע הזה?? חח אני לא מבינה בזה רציתי לשאול כבר מלא זמן ושכחתי מזה והנה אני שואלת! זה לפי כמה תגובות או ותק או משו אחר?? 33>>
מזל טוב מאמייי!! ואיך בדיוק משיגים את הצבע הזה?? חח אני לא מבינה בזה רציתי לשאול כבר מלא זמן ושכחתי מזה והנה אני שואלת! זה לפי כמה תגובות או ותק או משו אחר?? 33>>
M Mrs Fiona Charming New member 9/1/08 #17 מנהל הפורום מחליט../images/Emo42.gif או במקרה שלנו מנהלת מחליטה, להגדיר את המשתמש במעמד מומחה. ואז הצבע של הכינוי שלו משתנה בהתאם.
מנהל הפורום מחליט../images/Emo42.gif או במקרה שלנו מנהלת מחליטה, להגדיר את המשתמש במעמד מומחה. ואז הצבע של הכינוי שלו משתנה בהתאם.
D darklighter New member 11/1/08 #41 ../images/Emo45.gifוגם זה לא בהכרח קשור לוותק או פעילות../images/Emo190.gif תלוי בהחלטת המנהל/ת על דרך ההאדמה... וגם ההאדמה זה בעיקר בשביל הריספקט על ההשקעה/ידע/שניהם ולאדום אין סמכויות של מנהל כמו למחוק, לשרשר, לחסום וכו'....
../images/Emo45.gifוגם זה לא בהכרח קשור לוותק או פעילות../images/Emo190.gif תלוי בהחלטת המנהל/ת על דרך ההאדמה... וגם ההאדמה זה בעיקר בשביל הריספקט על ההשקעה/ידע/שניהם ולאדום אין סמכויות של מנהל כמו למחוק, לשרשר, לחסום וכו'....
T TheTuneOfYourDeath New member 9/1/08 #13 ../images/Emo79.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif בהלחט מגיע לה ../images/Emo47.gif נזכרתי שרציתי לשאול מה באמת אומר כל הקטע של ההאדמות?
../images/Emo79.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif בהלחט מגיע לה ../images/Emo47.gif נזכרתי שרציתי לשאול מה באמת אומר כל הקטע של ההאדמות?