מזל טוב לשרית שילדה אתמול בן

glitter8

New member
מזל טוב לשרית שילדה אתמול בן

זה הקטן גדול יהיה וישמע הרבה שירים של דיויד (גם מחוץ לבטן...) בקיצור, לפני כשעה קיבלתי דיווח משרית שהיא ילדה בשלום את בנה בכורה אתמול, היא תהיה בבית חולים עד יום חמישי אז אתם מוזמנים להתקשר ולאחל לה מזל טוב!!! מזל שרק לפני ימים אחדים עוד הספיקה להגיד שלום (ולהתראות....חחח
) לדיויד... מזל טוב לך יקירתי, והנה..כמו שאמרתי למצדה עם עגלה....

handlessman

New member
מזל טובבב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

בשעה טובה! שלא יזרוק מוצצים במצדה...

alti26

New member
וזוהי תגובתו של דיוויד ללידה

Mazal Tov ! Sent via BlackBerry by AT&T

glitter8

New member
לדעתי,

לא כל פרפר שעובר ברחוב צריך להעביר דווח לדיויד, אמנם הלידה של שרית זה חשוב, אך אני בטוחה שהיא כבר דואגת בעצמה לעדכן את דיויד, בשבוע האחרון דיווחת לו כבר על 5 או 6 דברים שאני בטוחה שהוא יכול לחיות בלעדייהם. או שעוזריו האישיים מתפקידם לדווח לו. לדעתי זו הטרדה.- ולא רק לדעתי. לא צריך לשאול אותו מתי מצדה- כשיהיו פרסומים-כולנו נדע. זכותה של שרית להיות זו שמבשרת לו על הלידה, לגבי התחרות ברדיו- נו באמת...זה כולה חידון רדיו, למה להטריד אותו בשטויות האלה???? זה כבר מכעיס אותי אישית. אני מבינה את הצורך שלך, אבל תחשוב גם עליו שהוא בן אדם עסוק מאד ויש לו מעריצים בכל העולם ולא חייבים להטריד אותו על כל דבר. אתה כבר בן אדם מבוגר, ומתנהג כמו מעריץ שמתלהב מזה שיש לו את המייל/טלפון של מושא ההערצה. גם אין צורך לשלוח עותקים לכל העולם, אם לך יש עניין פרטי בלסובב את חייך סביב דיויד , זה דבר אחד, אבל אני ממש ממש חושבת שהדברים יצאו מפרופורציות ושזה כבר גובל בהטרדה. לא מתכוונת לפגוע או להעליב, אבל כמנהלת הפורום, יש לי דעה בנושא הזה ואני רואה חובה להביע אותה כל עוד הדברים מעודכנים בפורום.

romens

New member
מזזללל טובבב!!!

יאא שרית אמא, מי היה מאמין, אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול שהיא עוד הלכה עם הדובי..... חח שרית הכי הרבה מזל טוב שאפשר!!!!

למעלה