מזל טוב לשרית! יום הולדת שמח, שמח מאוד שיהיה לך הכל ואפילו קצת עוד.... :)
M m e l a f e f o n a New member 30/8/08 #1 מזל טוב לשרית! יום הולדת שמח, שמח מאוד שיהיה לך הכל ואפילו קצת עוד....
S SHANILIROY New member 31/8/08 #3 מזל טוב שריתוש../images/Emo213.gif המון מטל טוב , השנה קיבלת את המתנה הכי טובה שיכולת לקבל אי פעם ... בכל אופן מאחלת לך המון מזל טוב ואהבה ונחת מהבובה מקווה שניפגש בקרוב באחת ההופעות שני
מזל טוב שריתוש../images/Emo213.gif המון מטל טוב , השנה קיבלת את המתנה הכי טובה שיכולת לקבל אי פעם ... בכל אופן מאחלת לך המון מזל טוב ואהבה ונחת מהבובה מקווה שניפגש בקרוב באחת ההופעות שני
G glitter8 New member 31/8/08 #4 היא גדולה היא גדולה היא גדולה.. היא גדולה בשנה..יום הולדת הנה בא שריתוש, מזל טוב אושר , בריאות ונחת וכל מה שאת מאחלת לעצמך
היא גדולה היא גדולה היא גדולה.. היא גדולה בשנה..יום הולדת הנה בא שריתוש, מזל טוב אושר , בריאות ונחת וכל מה שאת מאחלת לעצמך
ח חנית שמיר New member 2/9/08 #6 מוטב מאוחר מאף פעם מתנצלת על האחור!! רק דברים שמחים, בריאות ואושר! זה יומולדת ראשון שלך כאמא ובטח הוא אחר מכל קודמיו. מזל טוב יקירה!
מוטב מאוחר מאף פעם מתנצלת על האחור!! רק דברים שמחים, בריאות ואושר! זה יומולדת ראשון שלך כאמא ובטח הוא אחר מכל קודמיו. מזל טוב יקירה!
H handlessman New member 2/9/08 #7 גם אני מצטרף... ברח לי השרשור מהעיניים LOL טוב ידוע שאני גרוע בניסוחים מהסוג הזה... אז שיהיה לך המון המון מזל טוב, ותחגגי אותו כמו שצריך... (אם עדיין לא... ואם כן, מקווה שנהנית..!)
גם אני מצטרף... ברח לי השרשור מהעיניים LOL טוב ידוע שאני גרוע בניסוחים מהסוג הזה... אז שיהיה לך המון המון מזל טוב, ותחגגי אותו כמו שצריך... (אם עדיין לא... ואם כן, מקווה שנהנית..!)