מזל טוב לתושבי רחוב הגבעה

מזל טוב לתושבי רחוב הגבעה

על התקנת הבאמפרים ברחוב שלכם ותודה לוועד . אפשר אולי עכשיו לטפל בהסדרת הבאמפרים ברחוב אהוד (הגבהתם) כדי שיהיו יותר אפקטיבים?

באמפרים ברחוב אהוד?!

נירית, ראשית תודה על הברכות. שנית, לא ידעתי על תלונות הקשורות לפסי ההאטה ברחוב אהוד, אך ככלל, פסי האטה אינם תחביב. מדובר על עבודה מקצועית המאושרת על ידי קמ"ט תחבורה, מבוצעת על פי מפרט מדויק ומפוקחת על ידי משרד מהנדסים. עובדה שלאחר בדיקה נמצא אחד מפסי ההאטה החדשים ברחוב הגבעה בלתי תקני ונסלל מחדש. אגב, האפקטיביות הטובה ביותר היא מודעות ואיכפתיות לחיי אדם, אך על כך ארחיב בהזדמנות אחרת. יום טוב! מושי.

amime

New member
בדיקה לכל הבאמפרים

מושי אני מציע שתעשה בדיקה לכל פסי ההאטה בישוב. נדמה לי שאלה שברחוב אהוד, כמו גם זה שליד הבית שלי - אינם תקניים.

בבקשה, אפשר לבדוק.

פסי ההאטה ברחוב אהוד נמוכים. התוצאה היא שהם לא עושים את מה שהם אמורים לעשות - להאיט. אני מסכימה איתך שדבר הכי יעיל זה נהיגה זהירה. העובדה היא שיש תושבים שנוסעים במהירות גבוהה ועוקפים בצורה פרועה ברחוב אהוד - כולל ליד הגינה בשעות אחה"צ כשיש הרבה ילדים שחוצים את הכביש.מה שלא נומר ונכתוב, כנראה שלא נשנה את ההתנהגות של נהגת שעוקפת די בפראות ליד הגינה הציבורית או בבוקר כשילדים חוצים את הכביש לתחנת האוטובוס. בגלל אותם נהגים חשוב שפסי ההאטה יהיו יעילים.

למעלה