מזל טוב לתמיר!!! (crazy dead cat) נולדה לו אחות קטנה! מזל טוב!
C crazy dead cat New member 14/1/03 #7 ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif כן בתאריך 13\1 ב02:57 3 שעות אחרי יומהולדת של אחי הגדול אני יהרוג את |גילי|
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif כן בתאריך 13\1 ב02:57 3 שעות אחרי יומהולדת של אחי הגדול אני יהרוג את |גילי|
A Absolut May New member 14/1/03 #8 אחים קטנים זה נפט.. ובמיוחד אחיות!! תשאלו את אחי... איך קוראים לה?
C crazy dead cat New member 14/1/03 #9 מאי סתמי וזהו אל תנסי להעליב |פסימית| עד שיש לי אחות אנחנו 3 אחים
A Absolut May New member 14/1/03 #10 שלושה?! גאד דאמאט!! הייתי רוצה להיות אחות יחידה, באמת!! יו אני מתארת לעצמי את החיים עכשיו עם פאקין אחיות קטנה..לעזאזל... זה כמו חיית מחמד אבל לא לליטוף - אני שונאת!!
שלושה?! גאד דאמאט!! הייתי רוצה להיות אחות יחידה, באמת!! יו אני מתארת לעצמי את החיים עכשיו עם פאקין אחיות קטנה..לעזאזל... זה כמו חיית מחמד אבל לא לליטוף - אני שונאת!!
N ^NB^ New member 14/1/03 #11 אח שלי הקטן כותב לי הודעות מהחשבון אז זה לא הייתי אני אבל מזל טוב כל מקרה
O on£ lo§† ƒairy New member 14/1/03 #16 יה! אז זו הבייבי שהייתה אצל אמא שלך בבטן עוד מאז כששרנו עם נטלי את "רוץ נתי" ואמרת שאמא ואבא שלך טסו או משהו ושנוצרה אחות... חח..איזה יופי מזל טוב, כייף לך, אל תקשיב למאי. ממש כייף לך איך קראתם לה?
יה! אז זו הבייבי שהייתה אצל אמא שלך בבטן עוד מאז כששרנו עם נטלי את "רוץ נתי" ואמרת שאמא ואבא שלך טסו או משהו ושנוצרה אחות... חח..איזה יופי מזל טוב, כייף לך, אל תקשיב למאי. ממש כייף לך איך קראתם לה?
C crazy dead cat New member 14/1/03 #18 ממ תודה אהה וגם.. ממ ההורים החליטו על שם ואני לא אהבתי אותו אז אמרתי להם והם לא מתחשבים בי בכלל אז אני רוצה שאני יקרא לה בשם שאני יבחר ואוהב אולי זה ישמע מטומטם אבל מותר לי אני רישונאי אז תציעו שמות??!
ממ תודה אהה וגם.. ממ ההורים החליטו על שם ואני לא אהבתי אותו אז אמרתי להם והם לא מתחשבים בי בכלל אז אני רוצה שאני יקרא לה בשם שאני יבחר ואוהב אולי זה ישמע מטומטם אבל מותר לי אני רישונאי אז תציעו שמות??!