מזל טוב ל IC4, ממייסדי הפורום
!

Gilliana

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

חוגג יחד עם ארה"ב, איזה יופי.

0Pandemonium0

New member
מזל-טוב. שלחתי לו גם הודעה בפלאפון, אבל

הוא עוד לא ענה, וגם כאן לא הופיע. המ...

Free Smile

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

התגובה להגדעה שלך אכן נדחקה הצידה בשל לחץ לימודים וארגון יום ההולדת הבא נשאלנה, מהו יום הולדת עבורכם? מה מייצג, מה עושים בו / ממנו ? (פרקטית, לא אידיאלית מה ראוי שיהיה)

0Pandemonium0

New member
היו לי שנים שלא חגגתי ולא עשיתי שום דבר מיוחד

אני באמת לא חושב שזה תאריך כל-כך מיוחד. זה בסך-הכל היום שבו נולדת, ואין לזה אפילו משמעות. אחרי הכל, תאריך הוא סובייקטיבי. משהו שאנחנו קבענו. ולראיה, יש אנשים שיש להם שני תאריכי לידה, עברי ולועזי. אז מה מאלה הוא התאריך ה"אמיתי"? שום דבר, נו.

Free Smile

New member
אני אגלה לך סוד ממרומי גילי

אתה זה שעושה מהחיים שלך מה שבא לך, נכון? אז אם תרצה שזה יהיה יום מיוחד - תעשה מזה יום מיוחד
זה יכול לשמש אותך כנקודת ציון מסע החיים כסיבה למסיבה עם חברים ולהזכיר בצעקה לעולם שאתה נוכח וקיים כחשבון נפש (זה רעיון שנחקק בזכרוני מצפייה ב"fresh prince of Bel Air" - ג'פרי המשרת מתיחס ככה ליום הולדת שלו) ואם בא לך לחגוג בעברי, או בלועזי - תהנה
גם ללמוד כמה שנים טובות ולעשות טקס סיום תואר - זה לא משמעותי , אלא שזה כן משמעותי כי זה אתה, ואם זה משמעותי לך - אז זה משמעותי

Gilliana

New member
היית רוצה לעשות מהחיים שלך מה שבא לך

זה רק נדמה לך...

0Pandemonium0

New member
אכן כך. מי שחזק מספיק יכול בהחלט לעשות מחייו

כל מה שירצה. ומי שחלש, החיים יעשו ממנו מה שירצו.

Free Smile

New member
אכן

לא באמת חשבת שמה שהמטריקס בא לשחרר אנשים ממנו זה מהגרוויטציה, כן?

Free Smile

New member
השחרור? למילה קונוטציות מרובות ../images/Emo13.gif

איזה מהם אתה מחפש? אני מחפש to set דרור my soul

Gilliana

New member
זה ממש לא קשור

גם אם תהיה סופרמן - אתה עדיין לא אדון לגורלך.

grish19

New member
כן כן,בהחלט (NOT!)

נכון,אתה יכול להחליט שתלך למקום X או תעשה דבר Y ועוד ועוד... אבל אם בדרך תיפגוש מישהו,ייפול עלייך משהו,תידבק חו"ח במחלה ועוד ועוד. כך ש... לא הכל נמצא בשליטתך,זה רק מכך,זה רק נדמה לך שהכל בשליטה!

Gilliana

New member
זה אומר ש...

כדור הארץ סיים עוד הקפה סביב השמש, לא פחות ולא יותר.
האמת? זה יותר עניין של מנהג מאשר כל דבר אחר.

Free Smile

New member
יעני מנהג אצלך זה דבר נטול תוכן?

הלא עם המנהגים? או שלא התיחסתי נכון למשמעות שאת יוצקת במושג "מנהג" ? לרגע נזכר בשיחה מנוסח דומה לזה: "אני לא מאמין בצירופי מקרים" "בטח שיש צירופי מקרים, קורים דברים מדהימים, ממש פלאיים!!" "בדיוק, ואני מאמין שהם בעלי משמעות מסוימת, או לפחות משהו מיוחד שגרם להם לקרות, ולא סתם צירופי מקרים" (( קורה לי הרבה שאני מדבר עם אנשים והם לא מאמינים שזה "רק צירופי מקרים" בעוד שאני בדיוק כמוהם אבל קורה לזה "להאמין בצירופי מקרים", יעני בכוח הקסום הזה שמתבטא בצירופיהם של מקרים))

למעלה