מזל טוב ל-idosa

LordNor

New member
מזל טוב ל-idosa../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

למי שלא ידע, לעידו שלנו יש היום יומלדת!!!! מאחל לו אושר ושמחה והצלחה בכל אשר יילך
שיהיה במזל טוב עד 121 ואפילו יותר...

camila 20002

New member
מזל טוב עידו../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo47.gif

מזל טוב עידו עד 120 ובהצלחה בחיים

אחי! מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif

המון המון מזל טוב עד 121 שנה המון אושר ועושר, שכל חלומותיך יתגשמו!:)
לא משנה מה יקרה, תמיד אישאר חברתך הטובה
ממני אחותך

הרבה תודות לכם

תודה רבה רבה לכם לקרן ,lordnor´ אחותי(אתי) תודה רבה לכם על הברכה.... היום באתי לבית ספר כרגיל כולם אמרו לי מזל טוב טוב גם הכיתה שלי השומעים... כואב לי הראש מזל טוב הרבה פעמים מספיק פעם אחד . ואח"כ זה חזרתי הביתה קיבלתי הרבה מתנות , והתסובבתי עם חברים סיבוב.. ואח"כ הלכתי למסעדה עם משפחתי בהרצליה פיתוח מה זה המסעדה הכי טובה שיש טעים וחזרתי הביתה מאושר עם מתנות חחחח. אוהב אותכם...

Motti18

New member
מזל טוב עידו!../images/Emo65.gif

אני מאחל לך בהצלחה בחיים, הרבה בריאות ועד 120! תמשיך להיות אחלה בן אדם! ממני, מוטי...

raz2002

New member
../images/Emo49.gifלעידו מזל טוב עד....

אני מאחל בהצלחה בחיים,הרבה בריאות!!!! ובלי שקרים!!!סתם בצחוק!!!! מרז

pink magic

New member
../images/Emo77.gifלעידו ק. וללורדנור ...../images/Emo47.gif

מזל טוב לשניכם (אמנם ללורדנור זה הגיע באיחור ניכר אך עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...הייתי עסוקה מאוד) שיהיה לכם המון הצלחה ואושר בהמשך דרכיכם ושתדעו להפיק את המיטב מכל דבר ושתמיד תהיו עם חיוך על פרצופיכם :) (במקרה של לורדנור יש לו חיוך קבוע
).

עידו קשנובסקי מנהל שלום לך!!!!!!

*אנו מאחלים לכם בהצלחה חיים טובים הרבה הבריאות *המון מזל-טוב עד 120 שנה שכל חלומותיך ויתגשמו! כולם אוהבים אותך תמשיך להיות אחלה בן-אדם טוב

ליפעת תודה על הברכה!!!

מי את באמת? למה קראת לי מנהל? אתי אני כן מנהל סתם צוחק מה קורה? נהנית היום בשמע? סבבה אחותי נהיה בקשר . וגם חברים אחרים נהיה בקשר. תספרו משהו חדש. או מצחיק!!!

לעידו קשנובסקי ../images/Emo49.gif

מתנצל על האיחור בברכתי
אבל הגולשים בירכוך יפה, אז אוסיף כמה מילים, מכייון שכולם כבר בירכוך בכל מיני ברכות אוסיף רק כמה מילים!! שתהא הברכה שרויה עלייך ובכל אשר תלך או תפנה.. ושתהייה מאושר בחיים
וכמובן בברכה הנדושה
מזל טוב!!

למעלה