מזל טוב ל.....

מזל טוב ל......./images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

רוברטו בן שושן
חחחחחחחחחחחח
בכל זאת מגיע לו
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב:]] הוא בן 37
אם עשיתי חישובים נכונים
בטח יהיו תמונות מהמומולדת שלו עוד מעט כי בטח אגם חגגה יאתו או משוו

TOUSH

New member
בדיוק אני עושה לעצמי../images/Emo210.gif

בטח הדס תיפתח לו שירשור מזל-טוב. מזל-טוב

TOUSH

New member
מאיה בוסקילה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif פחח../images/Emo210.gif

הרגת אותי עכשיו

../images/Emo12.gif לא ידעתייייייייי../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif

אז הוא הסוכן המפורסם
[בציניות=צחוקים] חעחעחעחעחע:] גדול

טל ועדי1

New member
שיהיה במזל...

אבל.. שתדעו שהוא מתנהג למעריצים של אגמוש מזה לא יפההה
ראינו את זה בשתי הפגישות שלנו עם אגמי... בחיפה

את לא הראשונה שאומרת אתזה../images/Emo110.gif

אני שראיתי אותו בשיר נולד הוא יותר היה עם אשתו [שלי חזן נדמה לי] מאשרר עם אגם אז לא יצא לי לשמוע אותו כ"כ.. בכל מקרה העיקר שלאגם טוב איתו

טל ועדי1

New member
לא.. זה לא קשור שהוא לא היה עם אגם

ב-19.3 כהלכנו לפגישה עם אגמוש בחיפה, בחנות סקצ'רס! נכנסו לחנות, וראינו את אגמוש ואחר כך ביקשנו להישאר בחנות עוד כמה ד'ק להיות איתה כי לא הספיק לנו הכמה ד'ק הראשונות האלה שהיו... ואז אגם ביקשה מהשומרים ומרוברטו להשאיר אותנו וכולם כולל רוברטו אמרו " לא.. אי אפשר יש ילדים אחרים שמחכים בתור"... וכלום לא עזר ואז אמרנו להם: " טוב אנחנו יוצאות עכשיו.. אבל אחר כך תכניסו אותנו
" ואז רוברטו אמר כן.. וכולם אמרו שהם מבטיחים שיהיה ככה.. אנחנו אחר כך סתם יושבים ומחכים בחוץ ולא רואים את אגמי אפילו לא היה אפשר לראות אותה מבחוץ!... כי היא ישבה בשולחן וכולם עמדו סביבה עבר הרבה זמן ולא הכניסו אותנו, אלא אמרו לנו חכו בתור שוב ואז תכנסו אז עמדנו בתור.. אנחנו עמדנו בנגלה שעומדת להכנס.. ופתאום מחליטים להקים את אגם!!! ואז התחלנו להתעצבןן כל כךךך! ממש כעסנו! אף אחד לא נתן לנו לעבור ולא להיכנסס!!!! בסופו של דבר אגמי יצאה מהחנותת וצעקנו להה ונתנו לה את האלבום שהכנו עם הגלויות של סק'צרס (שהיא מאוד התלהבה ממנו) ואז היא הלכה עם השומרים ושלחה לנו נשיקות באוויר ואמרה שהיא נורא מצטערת וכל כך היינו מאוכזבותת! בסוף אתם כבר מכירים את הסיפור כשהיה בחניהה שרצנוו וחיפשנו אותה.. וכדיברנו עם אגם במכונית היא אמרה לכולנו שלום ואז רוברטו סגר לה את החלון....
ומה שבעצם מעניין אותו זה הכסף שהוא יקבל.. מה שאגם מביאה לו.. ולא הקשר שלה עם המעריצים
לא אכפת לו בכלל..

לא אמרתי שזה קשוור../images/Emo110.gif

אמרתי שאני לא שמעתי אותו אז אנלא יכולה להגיד עליו אבל אתן לא הראשונות שאומרותתתת ככה עליו..

אממ האמת גם מירי אמרה לי../images/Emo204.gif

שאגם מתייחסת ממש לא יפה למעריצים שרוברטו נמצא לידה.. ומתי שהוא לא לידה היא ממש נחמדה והכלל.. אממ לא הייתי שם אז אני לאיכולה לדעת.. אבל הרבה ואמרים את זה.

אגם גם כשהוא לידה מתייחסת../images/Emo110.gif

יפה.. פשוט הוא מונע ממנה את הקשר הזה.. שוב אני לא יודעת כי לי לא קרה שום מקרה אבל לפי מה ששמעתי..

למעלה