מזל טוב ל........

מזל טוב ל........

פרה של שוקולד! מקודם נכנסתי לפורום ואני רואה אותה בכחול! מזל טוב על הניהול של הפורום! אז מזל טוב שחר (שחר נכון?) וכולם לאחל לה מזל טוב ושתהנה כאן :] ורק רציתי להגיד משהו בנוגע לבדיחות וחידות ו-וואטאבר, בכל יום אפשר לעשות שרשור אוף כמו בכל פורום ושם לשרשר את הדברים שלא קשורים לג'סטין, זהו נפתרה הבעיה לא יהיו שרשורים חדשים על כל דבר קטן ולשם גם יהיה אפשר לנצל"ש [ניצול שרשור] דברים שאתם רוצים להגיד שלא קשורים לג'סטין.

מזל"ט!

לשחר:: מזל טוב על הניהול של הפורום.. תתתנהלי יפה(אין לי ספק!!) ולעדן: לא צריך כל יום קישור לדברים שלא קשורים.. ולפי דעתי עדיף לא לשים הודעות נצל"ש כי זה סתם לא קשור נשים נגיד מחר שירשור של דברים לא קשורים ומתי שזה יתמלא ויסתבך נפתח חדש! זהו.. ולשחר שוב::מזלט!אין לי ספק שבעזרתך ובניהולך הפורום יהיה מוצלח ומעודכן ולא יבש! אז תגיבו..! ליייבוש!

=]אני יודעת לגבי שרשור ../images/Emo32.gif

חחחח אני מנהלת פה עוד פורום בתפוז... קודם כל תודה על כל המזל טוב והכל יהיה פה נחמד=] וחובה אפילו לעשות בפורום שרשורי משחקים..בגלל זה עשיתי.. אני לא אומרת סתם...אני מנהלת עוד פורום ואמרו לי שכדי להפעיל אותו אפשר לעשות משחקים...היתי שולחת לך את הדף הזה מפורום מנהלים אבל לא תוכלו להכנס אליו ..זה נותן כניסה רק מהאדמין ולמנהלים אבל בכל מקרה רשום שם דרכים להפעיל את הפורום....אי אפשר בפורום לדבר אך ורק על הזמר...לפעמים גם משחקים זה נחמד...עשיתי שרשור אחד כזה..ראיתי שלא בא לכם אז הפסקתי זה הכל....שרשור אוף טופיק נועד לפטפטת וכל מה שלא קשור...אכניס אליו כל מה שלא קשור באותו היום או דברים כאלו...

למעלה