מזל טוב ל...

מזל טוב ל...

מנהלת המהממת שלנו שני!! שני, קודם כל מזל טוב! שיהיה לך יום הולדת שמח ושתהני היום, למרות שזה יום הזיכרון לשואה ולגבורה. תמשיכי להיות כמו שאת מתוקה, חכמה, מצחיקה, יפה, מדהימה.. עד120000 שיהיה לך רק טוב- הצלחה, בריאות, אושר, עושר וכל מה שגורם לך לחייך. אוהבת מאוד מאוד

jd30

New member
מזלל טובבב

הרבה זמן לא הייתי פהה.. בפורום וסידרו לי את האינטרנט במחשב שלי אז ככה שאני אכיר עכשיו את כולן יותר טובבב חח אז למרות שאנחנו לא ממש מכירות זה אף פעם לא עושה רע לאחל רק טוב לאחרים D: אז המון מזלל טובב תהני תצחקי תעשי חיים ואני מאחלת לך רק טוב D: אגב בת כמה? חח

תודה סאוסנית. ../images/Emo9.gif

אוח זה קשה שיש יומולדת ביום השואה. כולם שוכחים אותי .. אע.

יא זקנה

מזל טוב בובה,עד 120 שנה!אני מקווה שתהני מהיומולדת למרות היום העצוב הזה ודאמ! תפנקי את עצמך,אז שיהיה לך את כול הטוב שבעולם עושר כושר וכו' וכו'

ShAhArnavonXD

New member
מזל טובבב!!!!!!

הופ הופה..18... חוקית שני, חוקית...חחחח מזל טוב! שפע ברכות! אושר! עושר! ועוד ועוד... (סורי...כתיבה זה לא הצד החזק של..)

its only ma

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif

ווהו! 18!!!!
וול... מזל טוב!!!
עד 120!|תרופה| עושר וכושר וכו וכו....
וכמובן- יומולדת שמיחח![עד כמה שהוא יכול להיות....]

INBAR1116

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב...

יום הולדת שמח... איזה כיף לך את בת 18... שתהיה לך אחלה יום הולדת

אעעעע.

מזל טוב בובהההההההההה. מי אוהב אותך מי?
טוב חלאס הגזמתי. אוי אוי כפרע שלי את כזאת בגירה. חכי אני עוד אציק לך היום 3>.

מזל טוב!!!...../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

איזה כיף לך את כבר בת 18!!.. פששש... יפה לך 18.. עד 200 שנים טובות.. תהני זה הכי חשוב!!!...

i am777

New member
לא הספקתי ,אבל בכל זאת!

מזל טובב מתוקה! שיהיה לך עדד......כמה שתבחרי! הרבה נעימות , אהבה , אושר וותהני מהחיים! - כי הם יפים.
- לכי לשתות מיץ תפוזים(או מה שזה)YDDDDD באהבה

chen krispin

New member
מזל טוב!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב!! איזה כיףף לך את כבר בת 18 מאחלת לך המון אושר ושמחה!!

adiiiXD

New member
מממזל טוב!!../images/Emo23.gif

אם כבר יומולדת , אז אני אנצל את ההזדמנות ואומר לך שאני מאוד מערכיה את כל מה שאת עושה בשבילנו, את כל העדכונים שאת מביאה, את המאמרים שאת מביאה ומתרגמת , את השירים שאת מסבירה ,ואת כל היחס שלך לכולנו

שנייייייייי3>

אני חולה עליך, יא מסוקסת אחת
תמשיכי להיות כ"כ חמודה, יפה, חכמה, מוכשרת והמעריצה מספר 1 בארץ של שלושים. D: המון מזלטוב

LoveYourHate

New member
מושלמת שלי..

המון המון המון מזל טוב . פאק אני מאחרת בהרבה.. אבל אמרתי לך בטלפון שאני מתה עליך ואני אקנה לך את בלהבלהבלה בלה דום

קריסטה

New member
שנינה המון המון מזל טוב!

אומנם באיחור, אבל עם המון אהבה
אני מקווה שהיה לך יום מדהים, ושנהנת, ושהכיף לא הסתיים וגם לא יסתיים בקרוב. שתצליחי בכל אשר תפני ורק אושר יהיה לך בחיים. תישארי בדיוק כמו שאת
יום הולדת שמח!!!

למעלה