מזל טוב מארקי!!!!

orlyshka1

New member
מזל טוב מארקי!!!!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR MARKY, HAPPPPPPYYYYYYYYYYYYY BIRTHHHHHHHHHHDAYYYYYYYYY TOOOOOOOOOOOOOOOO YOUUUUUUUUUUUUU!!!!! לעוד שנים רבות של פגישות משותפות, אני, אתה, אשתך (שירי) ובעלי (גארי)!

איזו הזויה אני הייתי בטוחה שהיום זה ה- 26../images/Emo12.gif

שירווווששש!!! למה לא אמרת שהיום בעלך חוגג??? לא יפה לתכנן לו מסיבה בלעדיי... ממש נעלבתי... שיהיה לו יום כיפי, מיוחד ומאושר- שסוף סוף יקבל שכל ויבין שאמה היא בסה"כ צנון עם שדיים ובלי שכל- ויזרוק אותה לטובת שירי
... יסחוף אותה למגורים משותפים (סופסוף מישהו נורמלי לגור איתו)... יעשה לה שבט ילדים בלונדיניים עם חיוך משגע ועיניים ממיסות..... רגע, איפה הייתי..? אהה כן.. מזל טוב מארקי

shiria29

New member
מארקי! אני לא מאמינה שעבר שבוע מאז שנגעתי בך

וזאת לא אני שמשכתי לך בצעיף כדי לחנוק אותך! המון המון המון מזל טוב ואני מקווה שפגישתנו הבאה ייצא לי גם לנשק אותך

מזל טוב לגמד הכי סקסי שיש

אתה לא יודע מה קורה לנו שאנחנו מריצות את "וומבלי" בשיר give good feeling to me......... עד 120 שנה של בריאות .... שתבין בגילך הלא צעיר שיש מדינה פצפונה שקוראים לה ישראל ותתחיל לנוע לכיוון... שתשאר כזה הורס כמו שאתה היום!!! מזל טוב!!!!!!!!!

Hadar07

New member
באיחור רב

מזל טוב למארקי
לא משנה בן כמה הוא עדיין ישארו לו הבייבי פייס האלו שלו , לא יעזור כלום. אני מקווה שהשנה שלו תהיה טובה מכל הבחינות גם אישית וגם עם הלהקה. כבר לא יכולה לחכות לראות אותו במו עיניי, רק עוד כמה חודשים.

למעלה