HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR MARKY, HAPPPPPPYYYYYYYYYYYYY BIRTHHHHHHHHHHDAYYYYYYYYY TOOOOOOOOOOOOOOOO YOUUUUUUUUUUUUU!!!!! לעוד שנים רבות של פגישות משותפות, אני, אתה, אשתך (שירי) ובעלי (גארי)!
איזו הזויה אני הייתי בטוחה שהיום זה ה- 26../images/Emo12.gif
שירווווששש!!! למה לא אמרת שהיום בעלך חוגג??? לא יפה לתכנן לו מסיבה בלעדיי... ממש נעלבתי... שיהיה לו יום כיפי, מיוחד ומאושר- שסוף סוף יקבל שכל ויבין שאמה היא בסה"כ צנון עם שדיים ובלי שכל- ויזרוק אותה לטובת שירי
... יסחוף אותה למגורים משותפים (סופסוף מישהו נורמלי לגור איתו)... יעשה לה שבט ילדים בלונדיניים עם חיוך משגע ועיניים ממיסות..... רגע, איפה הייתי..? אהה כן.. מזל טוב מארקי
אתה לא יודע מה קורה לנו שאנחנו מריצות את "וומבלי" בשיר give good feeling to me......... עד 120 שנה של בריאות .... שתבין בגילך הלא צעיר שיש מדינה פצפונה שקוראים לה ישראל ותתחיל לנוע לכיוון... שתשאר כזה הורס כמו שאתה היום!!! מזל טוב!!!!!!!!!
לא משנה בן כמה הוא עדיין ישארו לו הבייבי פייס האלו שלו , לא יעזור כלום. אני מקווה שהשנה שלו תהיה טובה מכל הבחינות גם אישית וגם עם הלהקה. כבר לא יכולה לחכות לראות אותו במו עיניי, רק עוד כמה חודשים.