מזל טוב מיכה

melancholy man

New member
מזל טוב מיכה!

איש יקר ומקסים, המון אושר ושמחה ומתן בראש. אחד הדברים הכי מקסימים שפגשתי ברשת היא מידת הנכונות שלך להשתנות וללמוד ותמיד לחפש את ההפתעה הבאה בגן המשחקים המוזיקלי.
ומה אפשר לאחל מלבד חיים ארוכים כמו יצירה של ויק וויקמן שמחים כמו שיר סנטנה ואנילאיודעמהאתהמוצאשםאבלאתזה כמו קטע של ג'נסיס

josi5

New member
ברמלאי חברי היקר!!

אתה אחד התוצאות החיוביות עבורי שנוצרו אי פעם בעולם הוירטואלי ... שבילאדיו לא היתי מצליח להכיר
יום הולדת שמח!!!

josi5

New member
ידוע לי

ולא רק שם... (כניסה מאד יקרה בתל אביב כי כולל ארוחת ערב...)
קחו את הפירסומת...

Barmelai

New member
ורק עכשיו אתם אומרים?

חוסי אני רוצה מאוד להיות שם. בזמן האחרון אני עמוק ב Apostoles, בלי לדעת שיש לי סיכוי לשמוע אותם מבצעים מולי את השיר הזה.
ואם אנחנו מתעסקים כבר עם הצמד אני רוצה להמליץ כאן על Miguel Cantilo - Y Grupo Sur. "הלהקה הדרומית"(?) של מיגל קנטילו - המתקרא פאבלו בצמד פדרו ופאבלו. אלבום נמרץ ופסיכדלי, מהאהובים עלי בסצנה הארגנטינאית.
ועוד המלצה ישנה על אלבום מוקדם יותר של פדרו ופאבלו.

Barmelai

New member
תודה, ריגשתם אותי מאוד

נורית, תודה על תשומת הלב, על ההבדל הקטן בין נשים לגברים שתמיד עובד לטובתך, על האלביס הנכון (והיה שם אפילו הגלגל הזה של המאיה, שגורם עכשיו לכל כך הרבה אנשים בעולם להיות נבוכים בצורה קולקטיבית) ואולי זה סוף העולם אבל אני מרגיש מצויין. זה רק שהגעתי לגילאים האלה שכל המתנות שאתה מקבל ליומולדת זה תמיד חולצות (כן, הפנמתי משפחה יקרה, נכון, החזה שלי הוא חלק שכבר יותר טוב לכסות), חוץ מהמתנות השוות שאני מקבל כאן. אז תודה דן יקירי וסחתן עליך, התאמת לי שיר שבאוטומט היו מלבישים פה על אמנון או יקי ואני כל כך שמח להיות המטרה שלו. ותודה איל, אני יודע כמה סבל היה כרוך בלשוטט בחלקת המצבות הכי יומרניות בבית הקברות של הרוק אבל בזה נמדדת חברות אמת ואני מעריך את זה מאוד. ותודה יואב, אתה יודע בדיוק איפה נמצאות בלוטות הדמעות אצלי ואיך ללחוץ עליהן. וחוסי על העולם המופלא שפתחת לי ולכולנו כאן, ואם אני כל כך מתרגש מפדרו ופאבלו זה לא רק אומר שאתה הצלחת, זה גם אומר שאיל צדק. תודה לכולכם שאתם מזכירים לי כל יום שמוזיקה ישנה עושה אותי הרבה יותר צעיר מחולצה חדשה. אוהב אתכם מאוד.

KFir R

New member
מז"ט מיכה ותגיד - איפה אתה לא רואים אותך יותר

בהופעות (אני מתכוון להופעות המחתרתיות הקטנות) ? מודהלה ואני התחלנו לאמץ את שיטת אטמי האוזניים שלך בהופעות. עובד טוב (כשזוכרים להביא אותם).

Barmelai

New member
תודה, הורדתי פרופיל בשנה האחרונה

אבל יש מצב שהוא יעלה השנה, פרופילים, אתה יודע, יש להם התנהגות לא צפוייה. הבעיה עם אטמי אוזניים היא שאתה לא רק שומע בעצמה נמוכה יותר, אתה שומע משהו לגמרי אחר. ההנחתה של תדרים מסויימים היא גבוהה בהרבה לעומת תדרים אחרים שפחות מושפעים מהאטימה. אם כי אני מודע לכך שבלבונטין זה לא כל כך משנה

Jflyaway

New member
טוב מאוחר מאף-פעם-לא....

מיכה היקר.
אין עליך. בנאדם הלך בראש מורם עשרות מיילים מפרוג חרטא לפולק חננא ופסייח ! אתה המקרה הקלאסי שהצדיק את קיומו של הפורום הזה.

מזל"ט ענאק !

Barmelai

New member
כן, כמה נמוך הסכמתי לרדת כדי לטהר את נפשי

שנאמר מפרוגא רמה לגראז' עמיקתא. אבל במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים יאכלו צפרדע. ועל זה תודה לשניכם, בלעדיכם בטח הייתי מזמין עכשיו עוד ארגז יססונגז לימיטד אדישן עם בונוסים מההופעה המיתולוגית בשטותוואפן 1974 ברימאסטר 24 ביט של סטיבן ווילסון למתנת יומולדת ומקשיב בהתפעלות אגב לגימת שוקו חם וכירסום רקיקים.
ותודה על הלהקה מהפסטיבל ההוא, רווח לי שגם את הפינה של ההרכב הטוב ביותר של השנה הספקתי לסגור

למעלה