מזל טוב נאקו ליום הולדתך ה18!

מזל טוב נאקו ליום הולדתך ה18!../images/Emo65.gif

יום-הולדת שמח וגם אם את לבד בבית, את לא לבד בלב. אנחנו כאן
ואין לנו תמונות כי בדר"כ את זו שאחראית על התמונות. אני יכול להעלות תמונות שלך, אם את רוצה

Digi Lista

New member
חחחחחחח מיליהו,איזו ברכה../images/Emo3.gif

"אל תלכי לצבא באמא'שלך", ענק
בכול מקרה אני מצטרפת לברכות כולשהן שבטח אמרו לך או שאת איחלת לעצמך,אני באמת גרועה בקטע הזה של הברכות ומעבר לזה אני מאוד עצבנית כרגע ויקח לי זמן להתפקס ואלתר ברכות אפילו ברמה העלובה שאני תמיד כותבת... אז המון
ואל תשכחי להסתכל על דברים קשים כעל מחשלים(זאת הייתה אמירה גם לעצמי כרגע...)

Oukami Kun

New member
אחות גדולה!!!

מזל"ט וכאלה, שתזכי להטריד מינית כמה שיותר קטינים ושתאכלי רק דברים טעימים!

Yuske

New member
מזל טוב^___^

עד 120 ועוד מי ייתן ותוכלי סופסופ לראות את פרק סיום העונה הרביעית של שמיכאלה! שנראה את ארץ פוקימון נהדרת - פרק סיום העונה ומכל הלב רק אושר וכיף^_^

Apikachu L

New member
מאזל טוב!

כי מגיע לך הטוב ביותר, שפע ברכות ואיחולים. אה, נכין לך ציור!

Apikachu L

New member
ציירתי ברכה!

באמת טרחתי. מקוה שתאהבי אותה. אם לא... לא נורא... ניראה לי קצת נסחפתי עם הרקע זו לא הפעם הראשונה שאני מציירת לך ברכה...שתמשיך לה המסורת.

Apikachu L

New member
אה...ג'יבריש?

אני חושבת שזה השם שלה, הדרגה שלה, וחרטא דומה. אבל אני לא בטוחה, כי אני לא ממש מצליחה לפענח מה כתוב. ועוד אני כתבתי את זה, קולט! ניראה לי שזה משהו שקשור למיומנות קסם ונשק שלה. וגם לעבודת הידיים.

יאנה י

New member
במיון לאשכול רפואה

שאלו אם אנחנו טובות בעבודת ידיים. וגם אם אנחנו עוסקות בזה. וגם אם נהנות מזה. כן.

Apikachu L

New member
איך הבנת את זה?

אני לא בטוחה שכתבתי את זה... היא אמנם בדרגת קסם נמוכה יחסית, דרגת יצירה אנרגטית ומדע בינונית ומעלה, ודרגת לוחמה בינונית.

Apikachu L

New member
בטח...למה אתה חושב זה הראשון?

האמת...אני אפילו לא בטוחה. אני סתם חירבשתי דברים באותיות לטיניות, וככה קראתי לציור. יש לה גם סיפור עם ערפד אחד ועץ דובדבן פורח באמצע יער...אני אכתוב אותו מתישהו. אני פשוט ממציאה סיפורים לכל הדמויות שאני מציירת...כמעט.

למעלה