מזל טוב סטאר יקירה!!!!

מזל טוב סטאר יקירה!!!!

סוף סוף פורום ללהקה המ-ד-ה-י-מ-ה הזאת ולטיטי העוד יותר מדהימה! אוהבתתתתתתתתת -סיוון-

stars

New member
האמ האמ אני מבקשת...

זה stars ולא סטאר, מקור השם הוא משיר מדהים של לאקונה קויל. אבל לא חשוב, בכל אופן תודה רבה רבה לך ו... יוצאים לדרך!! מישהו פה יודע על הופעות של היהודים בקרוב?

כן, מצטערת דארלינג

רק עכשיו שמתי לב, בול לפני שפתחתי את ההודעה שלך. -סיוון- (כן, אני אותה אחת ב-2 שמות... אז מה?)

tofy

New member
אממ....הופעה..הופעה!

מה שאני מעבירה פה זה מידע חסוי (כן בטח...) טוב אני לא יודעת עם זה סגור אבל.. שבת-18.5 אמורה להיות הופעה בת"א.......כשאני אדע פרטים (מחר) אני כבר אפרט

ShiN ShiN

New member
רותם! =)

היי! =)) מה קורה? זו ההופעה עם מורפיום נכון? אוהבת

tofy

New member
אין הופעה!!!!! דפקו את זה שאחראי

הם סגרו עם זה שסידר לנו את ההופעה וקבעו איתו אחרי שהוא הכין חוזה והכל ולא באו לחתום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה? וואי... זאת להקה?!......

טוב... אני תמיד חשבתי שזו מישהי, יחידה, בודדת! תמיד ידיד שלי התייחס אליה בתור זמרת ולא בתור להקה! אוקיי... נחמד לדעת.... אז אני מתה עליהם והם מדהימים
-סיוון- טועה.... לא נורא זה קורה לכולם

שלום, שלום- ברכותי!!! ../images/Emo13.gif

וול, הלו הלו חבר´ס (?!), במקרה נתקלתי בפורום, אז רציתי לאחל לסטארס מזל טוב ובהצלחה... ד"א- לאקונה קויל אחת מהלהקות האהובות עלי, לכריסטינה יש קול מדהים, אבל לא יכולתי שלא לתקן אותך- עם כל הכבוד ללאקונה, השיר במקור הוא של Dubstar. לאקונה קויל פשוט חידשו אותו.
מה עם פתיחת פורום"לאקונה קויל", רעיון לא רע, לא? The Bicycle Thief אה, קבלו נ"ב חביב- למה שם החיבה"טיטי"? אם מותר לשאול- מהו שמך האמיתי

מטומטמת, מטומטמת...

אל תשימו לב לנ"ב- לרגע לא שמתי לב באיזה פורום אני... וחשבתי אולי... אני יודעת... לא שמתי לב... לקח לי שנייה... לקלוט... *קוברת את עצמה והולכת להתחבא מאחורי שולחן...
שישאר ביננו, כן?

למעלה