מזל טוב סיוונוש!!!!!!!!

• פותח הנושא NME
  • פורסם בתאריך

NME

New member
מזל טוב סיוונוש!!!!!!!!

:)יומולדת שמח לידידה הכי טובה שישי לי :) אוהב אותך סיווווווון .. 16 שמח, עד 120... מקס :)

NME

New member
../images/Emo171.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif

תביא לי ת'דיסק!

NME

New member
זאת המתנה שלי...

את יודעת שאין לי כסף

Little MC

New member
קמצן.. תביא מתנה נורמלית

כמו דילדו או משהו.. :) דלי.. זה טוב וזה שימושי לסיון המקיאה!!!! סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יום הולדת שמח באיחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל את יודעת שאני חולה עלייייייייייייייך מזל טוב!!!!!! בויייי בוייייי בוייייייי יאאאאאאאאאאאאאאא וו-מאןןןןןןןןןןןן האווווווווווווו וכאלהההההההההההההההההההההההה נ.ב מקס תחזיר לי ת'דיסק שלי של בויאקה ולא סיון את לא מקבלת אותו וכן אני יודע שהוא אצלך, משקרת לי באייסיקיו אה אני רוצה ת'דיסק שלייייייי!!!!!!!! ואם את לא מחזירה לי אותו את לא מקבלת ת'מתנה שלך ליומהולדת וכן יש מתנה, הבטחתי וקיימתי..!!!!!!!!!

סיונול

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo70.gifחחחחחח ליאור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

סיון המקיאה...(?????? מאיפה...?) חחחחחחחחחחחח אוייייי ליאור!:) טחחחחחחחחחחח חחחחחחח הדיסק לא אצלי מה פתאום... לא.. טוב נו.. הוא אצלי.. כאילו לא ידעת:) ) אבל אני אוהבת אותו! ואני רוצה אותו לתמיד.. גררררררררר פליזזזזזזזז ומתנה?? חחחחחחח זה מתנה כמו שמקס הביא לי.. ( סמיילי ממוחשב.. חחחח סתם מקס!! לאב יו!!!) מתנה?? וופי...... חחחח מה? הכנת לי דיסקים של שבקס' כמו שמקס שבר לחתיכות עוד לפני שהספקתילשמוע?? באמת???? איזה ממי.......!:)

Little MC

New member
למען האמת..

הכנתי לך אוסף.. ארבע דיסקים של שבק (7, בעטיפה של ממתק, כנען 200 וההופעה בקריות) את הדיסק של בויאקה.. הדיסק של חלוצי החלל.. הדיסק של מוקי.. ודיסק שאני הכנתי עם טראקים שלא הופיעו בדיסקים ופריסטיילים.. וכמובן עם עטיפה שמקס הכין (משהו פצצה), זה נראה בנזונה.. זה יהיה ממני וממקס אבל אני רוצה את הדיסק של בויאקה בחזרה (המקורי) בבקשה :(

סיונול

New member
וואט??? ריליייייי?...????

והחזרתי את הדיסק. עכישו זה רק תלוי במקס אם הוא יגיע אלייך או יתנפץ כמו שקרה למה שהכנת לי...:(

סיונול

New member
הבאתי!!! אבל מישו כאן לא טרח להגיע.

גגגגגגגגגגגגרררררררררררררררררררר אבל תודהההההההה!!!!! חחחחחחח זה שאתה עני זה לא אשמתי.. אתה רוסי מקסימום תביא איזה בקבוק וודקה. יהיה כיף:) סתם... תנקס מקסססס לאב ייייייוווווווו

../images/Emo171.gif HaPpY bIrThDaY ../images/Emo171.gif

מזל טוב לבחורה הכי מ-ד-ה-י-מ-ה שקיימת
אין עלייך את אחת ויחידה (הדר את יוצא דופן...
) בקיצור... עשיתי משהו מושקע יותר ואני אשלח לך אותו כבר באייסי אני אוהבת אותך

NME

New member
מיכל?!

את לא אמורה לגור איתי ועם ליאור בת"א?

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת......./images/Emo77.gif|ב

המון המון מזל טוב תמשיכי להיות קרועה כמו שאת..... בריאות,אושר,עושר,כושר ו כ ב ו ד
LOVE U

choul

New member
מזל טוב סיון!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב! אולי אני אגלה לך על הדבר שלא הסכמתי אתמול רק אל תגלי מה זה!!אני סומך עלייך! ותהני כמה שיותר! לאב יו אחות!

סיונול

New member
עופרייי!

אתה חי בלהגיד לי. יש לי היום מומולדת:) ואל תדאג.. אנלא אומרת...:)

בהביבו

New member
סיווווווואן! ../images/Emo26.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

טוב אז המון מזל טוב, שונא לכתוב הודעות שלצ מזל טוב כי אם לא אומרים את זה באמת מהלב, זה לא שווה כלום.. א-ב-ל, בכל זאת, שיהיה לך רק טוב, אהבה, חבר (שיאהב), כסף, כלבלב קטנטן (כמו שאז רצית), ובקיצור: חיייייים טובים. i Love U mY Dear!

סיונול

New member
בן.. רגע...

מה אתה מנסה להגיד?.. שאתה רושם את המזל טוב לא מהלב ברגעים אלו?... גררררררררר תיתבייש.. וחוץ מזה אני יודעת שאתה חולה עליי.. אל תכחיש:)

למעלה