מזל טוב עוד כמה ימים :)

gefencarolla

New member
מזל טוב עוד כמה ימים :)

ואוו, כל כך הרבה זמן לא ראיתי דיג'ימון! זו הייתה הסדרה האהובה עלי ותשאר לנצחחח! חח.. הייתי יושבת כל יום עם האחים שלי והיינו רואים פרק פרק וידעתי הכל בע"פ... ונראה לי שיש לי את כל העונה הראשונה בוידיאו מקורי :| צריך לבדוק את זה... אפשר להצטרף?

Digi Lista

New member
להצטרף?מה פתאום?!../images/Emo3.gif

ברור שכן ויפה שעה אחת קודם!
אז נתחיל מהכרות קצרה?

gefencarolla

New member
יאיי!

אז.. היכרות זה נחמד :) אני גפן ואני גרה בחיפה ו... אני בת 17 ושישה ימים בדיוק! אני ראיתי דיג'ימון במשך כמה שנים טובות... אבל אין לי טלוויזיה אז אה.. הפסקתי קצת וחזרתי לראות עכשיו בקטנה :) אה.. חוץ מזה, אני גם מפליגה ומצלמת :) עם מי יש לי העונג?

Digi Lista

New member
לאן את מפליגה?

צילום זאת אחת האהבות הידועות שלי ככה שממש כיף שכבר גילינו משהו משותף

gefencarolla

New member
אני מפליגה ל...

קפריסין הקיץ :) אבל אני מפליגה מדי שבוע באיזור מפרץ חיפה סתם ככה במעגלים בשביל הכיף האישי. אני בצופי ים, אם מישהו מכיר :). ולגבי בצילום.. אני לומדת צילום בויצו בחיפה (בתיכון, כן?) ו.. ו.. אנחנו מצלמים עדיין במצלמות אנלוגיות - שזה נפלא!

gefencarolla

New member
אין מגניב מזה!

להפליג לחו"ל עם המעגל חברים הכי קרוב ואהוב זה ה-דבר! בעיקר כשהנושא המרכזי המשותף של כולכם הוא הפלגה P:

OOOO0

New member
ברוכה הבאה גפן!../images/Emo24.gif

אני גלית,בת 22.נעים מאוד. זה פורום ממש מקסים עם אנשים מדהימים ואת בהחלט מוזמנת להישאר כאן!

gefencarolla

New member
תודה תודה!

ואני מבטיחה להשאר ולנסות כמה שיותר לא להרוס את רמת איכות האנשים פה :)

OOOO0

New member
חח מה פתאום,את לא תהרסי.

את כבר נשמעת לי אחלה בנאדם.

Digi Lista

New member
מסכימה עם גלית../images/Emo13.gif

כאן את יכולה להרגיש חופשייה,אני בטוחה שנקבל אותך בברכה עם כול שיגעון שהוא
אני אגב גרה קרוב אלייך-בטבעון ככה שזה כבר נחמד.

gefencarolla

New member
הא מגניב!

את באמת גרה קרוב :) נחמד נחמד! ואני בהחלט מאמינה שתקבלו אותי, אתם נשמעים אחלה של אנשים! אני שמחה שהגיעתי לפה :)

OOOO0

New member
אני שמחה לשמוע!../images/Emo24.gif

גם אנחנו שמחים שהגעת לכאן.את מוזמנת כבר להרגיש כמו בבית ולהשתלב כאן.
את גם מוזמנת לשלוח לי מסר עם איזו תובנה או מוטו לחיים שיש לך.אני אוספת כאלה מכל אחד כאן,לקראת חגיגות יום ההולדת.

gefencarolla

New member
מכירה את ההשראות?

זה סוג של דבר כזה שנרשמים אליו והוא שולח כל יום מה שנקרא "השראה יומית", שזה בעצם פתגם כזה או אחר... זה ממש נחמד :) (אני אחשוב על מוטו ואגיד לך, מבטיחה. :)

OOOO0

New member
לא,לא מכירה את זה

אבל זה בהחלט נשמע ממש נחמד. אוקיי,תודה!

OOOO0

New member
../images/Emo51.gif על הקישור!

בכל מקרה,לפעילות שאני מתכננת חשוב שאלה יהיו תובנות אישיות שלכם,ואז כל אחד ינחש לאיזה אדם שייכת כל תובנה.

למעלה