או קי!! ברכותי חזרה!! = מחשבה יפה!
לסוע לחופשת סקי בתכנון עצמאי - הרבה הרבה יותר כייף ואיכותי מלהסגר שבוע ימים בקלאב מד ו"לאכול" מה שנותנים לך שם בצורה קבועה יום יום...!
ובכן, אני הייתי בואל-טוראנס= האתר הכי גבוה בין שלושת העמקים (ובכלל באירופה) ושנה שעברה בקיצבוהיל. אני הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה של מצב השלג בקיצבוהיל ואם הוא שבע-רצון בעיניך - אני מאוד ממליצה על קיצ.! היתרונות והמעלות של קיצ. על פני שלושת העמקים הם אלה: 1. הטיסה לשדה תעופה הקרוב - מינכן = טיסה מאוד זולה כיוון שמינכן לא נחשבת לשדהתעופה של סקי ותעריפי הטיסה אליה מזנקים בחורף (כמו למשל ז'נבה או ציריך...). 2. השכרת רכב במינכן - התעריף הזול ביותר באירופה המערבית! 3. הנסיעה ממינכן לקיצ. היא שעה ורבע-שעה וחצי!!! סה"כ!!!... 4. קיצ. היא עיירה לכל דבר! עיירה יפה, מטופחת ונעים לשהות בה. יש בה הכל. מבחינת חנויות, ציוד, מסעדות, בית חולים, כל מה שאתה צריך כדי להרגיש בנוח משך החופשה שלך. 5. האסטרים הם עם מאוד תרבותי מנומס ומסודר. אתרי הסקי שלהם מתוחזקים ברמה יותר גבוהה מאלה הצרפתים! רק לדוגמא - כל רכבלי הכסאות בקיצ. (אבל גם בשארהאתרים האוסטרים) הם עם כסאות מרווחים ונוחים ומכוסים בחופה נסגרת. כדי שבזמן שאתה עולה, בקור, לעיתים בשלג או גשם... - שלא תתקרר או שלא תכוסה בשלג! כבר קרה לי כמה פעמים באתר סקי בצרפת שבזמן הנסיעה המקפיאה והמקוללת על רכבל כסא פתוח, התחילו רוחות וסופת שלג!!! וכשיש קצת רוח - מיד עוצרים את הרכבל מחשש שלא יקרה אסון מההתנדנדות החזקה של הכסאות. ככה נעצרנו למשך כמה דקות ארוכות כל פעם והתכסנו בשלג מקפיא - במקום להגיע לקצה הרכבל מה שיותר מהר כדי להתחיל לגלוש ולהתחמם!!!...
6. אתר הסקי בקיצ. הוא יפהפה!!!! בנוי מאוד יפה בנוף קסום!!! הרבה עצים... 7. קיצ. אתר נמוך יחסית, לכן לא צפויים בה ימים של סגירת האתר בגלל סופות שלגים נוראיות... זה פחות או יותר מה שיש לי להמליץ לזכות קיצבוהיל. אה... בטח... הדבר הכי שווה בקיצבוהיל שכחתי!!!....
בקיצ. במרכז העיירה יש מרכז ספא ענק סגור ומחומם נקרא: "אקווה סנטר". יש שם כמה בריכות מחוממות ו 2 מגלשות מיים נורא כיפיות!! ויש שם מרכז ספא גדול של כמה סאונות (סאונה לגברים, לנשים ומעורבת! סאונות יבשות ולחות, ובריכות קטנות מחוממות וג'קוזים...) וטיפולי מסאז'ים. שים לב(!!!!!) - מי שרוכש סקי פס לשבוע באתר - מקבל כניסה חופשית משך כל השבוע - למרכז הספא הזה!!!! וזה שווה!!!!!
מקווה ששכנעתי אותך