מזל טוב על הפורום... אני גבי שחקן

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
מזל טוב על הפורום... אני גבי שחקן

שחמט בין יתר מעשיי... נתנו לי דרגת אמן אז אם תרצו אני אמן שחמט. חחח איזה נאיבייםםםםםםםםםם........ בכל מקרה אם יש לכם שאלות תשאלו אני אשתדל לענות...

AmitKar

New member
כמו איזה שאלות למשל?

מה לא ענייני בשאלה שלי? איזה שאלות אתה רוצה שאני ישאל אותך? מה אתה יודע שאני לא יודע? אתה קורא לנו נאיבייםםםםםםםםםםםם ומנסה לעשות רושם של עליון שיענה על כל השאלות המטרידות אותנו נורא בא לי לבדוק אם אתה אכן כזה טוב מדוע אינך רוצה משחק? אני לא הבנתי לאיזה שאלות ענייניות התכוונת, אך אתה מוזמן למשחק מתי שאתה רוצה! (אני מקווה שלא נפגעת מהודעתי כי זו לא הייתה המטרה) עמית

Kgt1

New member
כמה דברים.

א נאיביים קראתי לא לכם אלא לאלו שנתנו לי את התואר. אם הבנת אחרת אז מז ביש. למה אני לא משחק?? אממ בוא נגיד שאני מפחד להפסיד (??!!!) גבי ליבשיץ

Gezer

New member
גבי ליבשיץ!!!

ברוך הבא לפורום שלנו! אתה השחקן המקצועי הראשון שלנו! (עמית - תאמין לי שהוא ינצח אותך... רק בן 17 וכבר 2351!!!) מקווים שתהנה ותכתוב הרבה בפורום!

Gezer

New member
הא!

ואני אומר מזל טוב ליום הולדת המתקרב שלך...

Kgt1

New member
וואי וואי וואי... איזה ידע מאיפה???

תודה אחי בכל מקרה תודה.

Gezer

New member
הלא דבר

מאיפה אני יודע? סתם אני הרבה באתרי שחמט אז אני יודע.

AmitKar

New member
לא הבנתי אותך, וגם אתה לא אותי../images/Emo8.gif

מצטער אם נפגעת בוודאי שאני חושב שאתה תנצח אותי אבל אני מאוד אוהב אתגרים אני יודע שאתה לא מפחד להפסיד בכל אופן, ברוך בואך לפורום! (ואתה עדיין מוזמן למשחק מתי שאתה רוצה)
עמית אהה!!! וכמובן, מזל טוב!!! מכל ה

AmitKar

New member
הלא דבר

אכן העניינים הובהרו לשנינו אנא קבל את סליחתי ?friends

AmitKar

New member
זהו!!! איך לא חשבתי על זה

הרי אתה בדיוק האיש לשאול אותו את השאלה שאנחנו אובדי עיצות לגביה מצטער שאני ישר קופץ ואומר שטויות ("החמור קופץ בראש" - פתגם ידוע) זוהי נראה לי מסוג השאלות שהתכוונת אתה תכריע את הדיון הזה (שאתה יכול לראות למטה) מה אומרים הסימנים ?! ו-!? (ברישום משחקים)? לילה טוב עמית

Kgt1

New member
זו בדיוק שאלה שאני יכול לענות עליה:

אם מופיע סימן שאלה לפני סימן קריאה משמע המסע המשוחק הוא די חשוד - ככל הנראה לא טוב. אם להיפך מופיע סימן קריאה לפני סימן שאלה אזי המסע המשוח הוא מאוד מעניין וראוי בדיקה.

aaa123

Member
אם אתה מחפש אתגרים אז אתה מוזמן

לנסות לנצח את תוכניות המחשב הטובות שיש. התוכניות הטובות שיש בשוק הן לפחות ברמה של רב אמן עם מד כושר 2600 וגם התוכניות החופשיות הטובות ביותר הן כמעט באותה רמה. התוכניות החופשיות הטובות ביותר הן יס וקרפטי. באנגלית:yace וcrafty משמעות השם yace הוא ראשי תיבות של yet another chess engine. אגב לי יש דרגה ראשונה בשחמט הדרגות הישראליות לפי סדר מהנמוכה לגבוהה הן: ששית,חמישית,רביעית,שלישית,שניה,ראשונה,מועמד לאמן,מועמד בכיר לאמן, אמן,אמן בכיר. דרגות בינלאומיות:אמן פיד"א,אמן בינלאומי,רב אמן בינלאומי.

למעלה