מזל טוב על הפורום החדש

The Reuty

New member
מזל טוב על הפורום החדש../images/Emo140.gif

יש לי שאלה, או מס' שאלות. יש לי 2 כלבות נקבות, דובי - האסקי סיבירי מעורב עם תחש, בת 11 ובאפי - טריירית מעורבת בת 7. בזמן האחרון הן כל הזמן מחפשות מה לאכול.. הן אוכלות נוטרו צ'ויס דיאטטי(כי דובי מאד שמנה) ובאפי אוכלת את זה כי היא לא כלבה פעילה.. בכל מקרה, באפי אוכלת רק חצי מהמנה שלה(כל הזמן היא אוכלת רק חצי ושומרת על החצי השני) ודובי אוכלת גרגר או שתיים ואז כל היום מחפשת מה לאכול. גם עם האוכל הקודם הם עשו את זה, גם דובי. דובי תמיד לא אוכלת יום-יומיים ואז אוכלת את כל המנה. הן מחפשות תמיד מה לאכול, זה הגיע למצב שהן מחטטות בפח! או שהולכות עם הראש ברצפה ומריחות ומחפשות פירורים.. מה עושים? למה דובי מתנהגת ככה? (כמו שאמרתי, זה לא רק עם האוכל הספציפי הזה..) למה באפי מתנהגת ככה? להחליף להם אוכל? אם כן, למה? דובי חייבת מזון דיאטטי - על מה אתם ממליצים? מצ"ב תמונה של באפי ודובי ברקע.. תודה לעונים!

The Reuty

New member
שכחתי לציין

שכאשר מרטיבים לדובי את האוכל(מרק ירקות, קצת אוכל מקופסאת שימורים) היא פשוט טורפת אותו.. אבל לפי מה שהבנתי, אסור לתת לה צ'ופרים או תוספות כל עוד היא בדיאטה..

תשובה

קשה לי להגיד מהפרטים האלה למה הם לא מעוניינות באוכל שלהן. אולי הוא כבר ישן? אולי פשוט מחפשות גיוון. בכל מקרה, אפשר לנסות מזון דיאטטי של חברה אחרת - לפעמים ההחלפה עושה להם את זה. אין לי העדפה לחברה מסויימת - יש הרבה חברות טובות בשוק, והרמה לרוב בהתאם למחיר. ארז

שאלה ../images/Emo36.gif

האם הן אוכלות ביחד.. הכוונה האם באותו המקום ? אם כן מה המרחק בין כלי האוכל? האם חשבת על חלוקת המזון לשתיי מנות ? אשמח לענות על כל שאלה. חודה ד"ר ארז על תשומת הלב !!!

למעלה