מזל טוב על הפורום החדש !

שרית(^_^)

New member
מזל טוב על הפורום החדש !../images/Emo24.gif

קודם כל ברכות על פתיחת הפורום הנפלא הזה !
רעיון גדול ! איך לא חשבו עליו קודם ?
עד לא מזמן, אני ובעלי היינו חרשנים רציניים של מסעדות (לפחות פעמיים-שלוש בשבוע, באופן קבוע). אני חושבת שאין הרבה מסעדות באיזור ת"א והמרכז (אבל לא רק) שעוד לא ביקרנו בהן. לצערי, אחת התוצאות של ה"תחביב" הזה (אבל גם של עוד גורמים) היא ששמנתי איזה 10-15 ק"ג בשנה-שנתיים האחרונות
(בעלי, אגב, הוא מסוג האנשים שאוכלים ואוכלים בלי חשבון ולא משמינים
) לאחרונה החלטתי לקחת את עצמי בידיים (היה קצת כבד
) והתחלתי דיאטה רצינית. הדיאטה, מן הסתם, מאלצת אותי "להקפיא" את תחביב המסעדות. (ודוקא עכשיו נזכרתם לפתוח את הפורום, אה
כמה עצוב...) אז כדי שגם אני אוכל להנות מהפורום, אשמח אם תוכלו מדי פעם להמליץ ולספר גם על מסעדות שמגישות אוכל דיאטטי אך עם זאת טעימות ומומלצות (יש בכלל דבר כזה ?
) אני, מצדי, אשמח להמליץ ולספר לכם על מסעדות שביקרתי בהן לפני הדיאטה (או לחילופין, לקרוא את הסיפורים והביקורות שלכם, ולהזיל ריר
)

שרית(^_^)

New member
../images/Emo10.gif אין לאף אחד המלצות על מסעדות

שמגישים בהן גם מנות דיאטטיות אבל טעימות ?

גוז

New member
סושי! סושי!

הסלטים ב"מתוקה" הם יופי... פסטות - שהרוטב שלהן על בסיס עגבניות (בלי שמנת! מינימום שמן זית וגבינות) יכולות ללכת מצוין - כארוחה הגדולה של היום - ומכאן תבחרי את האיטלקית החביבה עלייך (אמרתי כבר שאני חלשה באיטלקיות - אז אני לא ממליצה...). כעקרון - אני בעד שני דברים: 1. מותר להשאיר בצלחת; 2. מותר לאכול רק מנה ראשונה - אם לא ממש רעבים. כאשתו של הגבר - למדתי שזה מאוד מועיל לדיאטה - אך מאפשר יציאה בתכיפות מתקבלת על הדעת... תהני.

liti

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

מה לעשות שמסעדות ודיאטה לא כ"כ הולך ביחד... לא שמעת על מסעדות דיאטטיות אבל ברוב המסעדות יש מנות שמיועדות לשומרי משקל, וכמובן סלטים. הבעיה היא שכשמגיעים למסעדה לא תמיד מתאים להזמין סלט יווני או משהו בסגנון, גם קשה להתרשם מהרמה של המסעדה על סמך המנות הדיאטטיות (דיאטה וטעים זה קצת קשה...) לדעתי פשוט צריך להקפיד על מזון שהוא עם פחות שומן, לדוגמא- עוף בגריל במקום עוף מוקפץ, רטבים על בסיס שמן במקום שמנת (או רוטב בצד!), יותר מנות עם קטניות (אורז, עדשים) וירקות ופחות מנות דוגמת פסטות טובעות בשמנת וכו´. וכמובן- וזה לדעתי הכי קשה- לדלג על מנת הקינוחים, או להזמין קינוח על בסיס פרי (ותמיד אפשר להתחלק במנה!). אני אנסה להשיג איש מקצוע שיתן לך כל מיני טיפים בעניין שמירת המשקל. אז שיהיה בהצלחה ותודה על הברכות!

היי שרית כתבתי הודעה אבל לא שירשרתי

לכאן, עוד הרבה טיפים תמצאי בפורום דיאטה והשמנה.

למעלה