מזל טוב על הפורום החדש

טיפוטף

New member
מזל טוב על הפורום החדש

אנחנו היינו בטיפול אצל ד"ר קובי שגיא עם בן 6 שמעולם לא נגמל בלילה. לפני כן עשינו את כל הטעויות האפשרויות כמו להעיר אותו בלילה ולהגביל שתיה. בסוף החלטנו בספקנות רבה ללכת לטיפול. כשד"ר שגיא הבטיח שהבעיה תיפתר תוך כמה חודשים לא האמנתי. ו... בחודש הראשון הילד הרטיב פעם בשבוע, אח"כ פעם בשבועיים, אח"כ פעם בחודש, וכעת אנחנו כבר חודשיים בלי הרטבות. רופא הילדים אמר: ה"מומחים" למיניהם מנצלים בעיה שנפתרת מעצמה. אני אומרת: הוא כבר הגיע למצב שהיה מתבייש מחברים בבעיה שלו, כך שאני מעדיפה לשלם 1,200 ש"ח (מתוכם קופ"ח החזירה 200) ולאפשר לו ילדות עם תסביך אחד פחות. לכו על זה!

ת ב נ

New member
האם 1000 ש"ח זה לכל המפגשים

והטיפול אצל הרופא הזה? אולי תפרטי יותר על הטיפול? האם שיטתו דומה לשיטתו של ד"ר קושניר שמבקש גם סכומים דומים לאלה?

טיפוטף

New member
הרטבה

אני לא מכירה את השיטה של ד"ר קושניר. ד"ר שגיא הוא לא רופא אלא ד"ר לפסיכולוגיה כמו רוב העוסקים בתחום. הטיפול מתחיל היכן שנשלל גורם רפואי. הסכום שציינתי הוא לכל המפגשים לא משנה כמה זמן זה ייקח. הוא כולל השאלת סדין עם פעמון שמצלצל כבר עם הטיפה הראשונה של הפיפי. את מקבלת טבלה שבה את צריכה לרשום כמה גדול היה כתם הפיפי, כלומר באיזה שלב הילד התעורר. המטרה היא שהילד יתעורר מהצלצול ואצלנו לפחות כך אכן קרה. במשך כחודש הכתמים הלכו וקטנו עד שהילד למד להתעורר מהצורך להשתין או להתאפק עד הבוקר. בנוסף יש תרגילים שהילד מקבל לעשות לצורך חיזוק השרירים הטבעתיים ומערכת של משובים חיוביים ושליליים. אתם צריכים להפסיק כל מעורבות בעניין לחלוטין - לא להעיר אותו בלילה לא למנוע שתיה בערב לא לכעוס כמובן אבל גם לא להגיד שטויות זה יעבור לבד - הילד צריך להיות אחראי בעצמו על כל הענין כולל החלפת בגדים אם צריך. מאחר והמכשיר מצלצל מיד הכתמים קטנים ולא מלכלכים את כל המיטה כך שבד"כ עליו רק להחליף תחתונים וסדין. בהצלחה

יורם112

New member
הרטבה

חשוב להזכיר וכאן שוב כולם טועים ע"י ההודעות המושתלות האלו "דר" קובי שגיא הינו פסיכולוג ולא רופא

למעלה