מזל טוב על הפורום החדש!

מזל טוב על הפורום החדש!

אני אומנם לא עובדת פנימייה, אך אני סטודנטית לע"ס, ומספר פעמים פניתי לפנימיות כדי לעבוד בתור מדריכה כדי שאוכל ללמוד על התחום של ילדים ונוער במצוקה. חוצמזה שאני מאוד אוהבת להדריך ילדים... בכל אופן, לצערי הרב גיליתי שדורשים מהמדריכים התמסרות טוטאלית ושעות ארוכות, אך התשלום אינו מחפה על זה. איך אתם מצליחים לקיים אתכם עם התשלום הזעום שנותנים בפנימיות תמורת שעות כל כך ארוכות שאתם עובדים? ייתכן ואינ בדקתי פנימיות מסוימות, ובאחרות המצב שונה - אשמח לשמוע.

joyjoy

New member
ברוכה הבאה

נתחיל מהסוף , הלוואי שהעבודה בפנימייה היתה מתוגמלת בהתאם להשקעה של העובדים בעבודתם, אבל לצערי זה לא כך, ואנשים לא הולכים לעבוד בתחום הזה בשביל ה-
ולא מתעשרים ולפעמים זה באמת לא פשוט להסתדר כלכלית, אבל מקבלים מזה המון דברים אחרים ומתעשרים בצורות אחרות בעיקר נפשיות ויש המון עבודות משתלמות יותר כלכלית אבל פחות מעשירות ופחות מתאימות לאנשים שמחפשים שליחות בעבודתם. יש אנשים שמנסים לשלב ומחפשים פנימיה שיש בה מגורים לצוות וכך פותרים חלק מעלויות המחייה ועדיין עושים משהו שאוהבים כל כך, זה מתאים לחלק מהאנשים כי יש בזה ויתור גדול על פרטיות ועל גבולות... בכל אופן נשמח לראותך כאן ולשמוע אם מצאת עבודה בפנימייה, ושנת הלימודים בפתח אז שיהיה לך המון בהצלחה...

אני כבר לאמצא עבודה בפנימייה,

כיוון שהשנה הלימודים שלי מאוד תובעניים והמקסימום שאוכל לעבוד זה יום אחד בשבוע. עם כל הכבוד למה שאמרת - על השליחות וכו'... בפנימיות איתן דיברתי היה מדובר על משכורת של שלושת רבעי משרה, כאשר בפועל מדובר על משרה מלאה ואולי אפילו יותר (כיוון שישנן משמרות בשבתות וחגים). לא ברור לי איך אנשים מקיימים את עצמם? חוץ מצוות שגר בפנימייה - מי שלא גר בפנימייה, איך אפשר לשכור דירה, לקנות אוכל במשכורת כזו? את אותה הבעיה מעלים לא פעם ולא פעמיים גם בפורום עובדים סוציאלים, אבל כאן זה נראה לי אפילו יותר גרוע כיוון שלא משלמים למדריכים בפנימיות שעות נוספות על שבתות וחגים.

joyjoy

New member
מה שאת מתארת באמת מפתיע

ובאמת לא ברור הקטע של אי תשלום על שעות נוספות של שבתות וחגים אבל זה לא בכל פנימייה , צריך לבדוק כל פנימייה לגופה כי אני מכירה לפחות ארבע פנימיות שונות שבהן משלמים שעות נוספות על שבתות , חגים ועל תורנות לילה בלי מגורים בפנימייה ובמיוחד על שעות אלו מתבססת המשכורת כי אחרת זה באמת בדיחה המשכורת .... אנחנו בסה"כ מסכימות שהמשכורת היא משכורת שאינה משקפת את העבודה הקשה מאד ואינה מתגמלת אותה כראוי וזאת למרבה הצער.... ולגבי מה שאמרתי על שליחות בהחלט לא התכוונתי שזה מצדיק תשלום נמוך...

למעלה