מזל טוב על הפורום המקסים וגם שאלה

זוהרה7

New member
מזל טוב על הפורום המקסים וגם שאלה

קודם כל המון מזל טוב. וגם שאלה אנו נשואים הרבה שנים בעלי הוא מהאנשים של: לא!! האם יש דרך לשנות אדם שלא מוכן להקשיב לחשוב ואז לענות? אשמח לשמוע ממך תודה זוהרה

שזמ

New member
מאוד פשוט

לא רוצה לקבל "לא"? אל תבקשי כלום ולא תקבלי "לא"וים

האם אני מבינה נכון?

החלום שלך כבר הרבה שנים, לשנות את בעלך? שיקשיב יחשוב ויענה. כשאת קוראת את המילה שינוי בלי הקשר לסיטואציה ששיתפת. מה את מרגישה? חושבת? קחי את המחשבות הרגשות תתבוני בהם. אשמח שתשתפי ונוכל להמשיך ולבדוק יחד, איך הקושי יהפוך לעוצמה.

זוהרה7

New member
הקושי כמו שכתבתי הוא שאינו חושב אלא עונה מיד

והתשובה שלו תמיד לא ואז כמובן יש את הדיבורים של למה לא והאמת שקשה במיוחד הקטע של לא להקשיב לנאמר או לשאלה אשמח להמשך

בוקר טוב זוהרה7 ../images/Emo140.gif

בהודעתך הראשונה שיתפת בקושי הרב שלך עם חוסר ההקשבהשל בעלך, שנים רבות. האם תשובתך הייתה עם הקשבה ותשומת לב מלאה לשאלתי? יום נפלא לך ולכולם

rafagav

New member
כשאת אומרת: "הוא לא מקשיב.."

ו - "הוא עונה..." האם את מקשיבה? האם את עונה בצורה אחרת? ביחני עצמך - סביר מאוד, שהבעיה היא הצלך ולא אצלו.

זוהרה7

New member
כשהוא עונה לא

האם אני מקשיבה. כן שומעת לא. האם אני בצורה אחרת? כן אני מנהלת איתו משא ומתן כדי להגיע לכן. לא ברור לי מדוע הבעיה אצלי.

זוהרה7

New member
אנסה לענות

כשאני קוראת את המילה שינוי מה אנ י מרגישה - אני מרגישה פגועה שהוא לא מקשיב לי ולא שוקל וחושבת כמה טוב יהיה באם יחשוב וישקול ולא ישלוף את הלא. מקווה שעניתי כמו שרצית תודה..

אופיפה

New member
לשנות את בן הזוג...

זו משימה בלתי אפשרית בד"כ. שינוי אצל אדם בא מתוך בחירה. אנחנו יכולים לבחור רק בשבילעצמנו. לא בשביל אדם אחר. מניסיון, אם את רוצה שבן זוגך ישתנה, את צריכה לבחור בשינוי אצלך, ואז כמו קסם בתגובה לשינוי אצלך תראי שיוני גם אצל בן הזוג. וזה לא סתם מילים יפות. זו אמת לאמיתה שחוויתי בעצמי. בהצלחה.

שזמ

New member
איזו סתירה בין הכותרת לתוכן

שכאת כותבת בכותרת "לשנות את בן הזוג" התוכן צפוי להיות משהו כמו תזרקי את מוטי וקחי במקומו את קובי (או תזרקי את בעלך וקחי במקומו את בעלי)

rafagav

New member
לא היתה כל סתירה...

מה שכתבת לא היה קשור לכותרת כלל. ושוב - כמו בהתייחסותי לשואלת - הבעיה היא אצלך ולא אצל זו, לה ניסית להאיר...

זוהרה7

New member
איך אני יכולה להשתנות?

האם לא לישאול? האם לא להתיעץ? מה אני צריכה לשנות אצלי?

אופיפה

New member
ראיתם את הכתבה בעיתון על אלון גל?

כתבה מעניינת . איזה מהפך הוא עבר בחיים. והוא מודה שהזוגיות עם אישתו הנוכחית היא ששינתה אותו באמת.

למעלה