מזל טוב על הפורום... תתחדשו

TheWhiteTigris

New member
מזל טוב על הפורום... תתחדשו ../images/Emo13.gif

ואם אפשר לשאול שאלה... יש לי מכנס המורכב מ 70% כותנה ו 30% ניילון. רשום שזה ניתן לכיבוס רק בתור כביסה עדינה... עכשיו, יש כתמים במכנס. זה כתמים שבד"כ לא רואים אותם (רק באיזורים הנמוכים מאוד רואים את זה קצת שחור). אבל בנורות האולטרה סגולות או מה שזה לא יהיה, רואים את כל המכנס מוכתם מאוד... יש דרך לנקות שזה יראה נורמלי? זה לא נעים ללכת למועדון ולהראות כאילו נפלת לתוך שלולית בוץ... ועוד שאלה: באותה נורה, רואים גם על החולצות כמו "אבק".. אני מניח שזה אבקת הכביסה, אבל יש דרך, שהבגדים (בעיקר השחורים) יארו נקיים ללא "סימנים" או "אבק"?

אבא אסא

New member
אהלן חייל!! מה העניינים? תשובה:

בדר"כ תחת מנורות UV רואים כל מה שבהיר. בנוגע לכתמים במכנסיים - נראה לי שאולי צריך להעביר אותם צביעה כי כנראה שבמהלך אחת הכביסות, המכנסיים התבהרו מאקונומיקה או משהו כזה. לגבי החולצה - אני זוכר שגם אצלי היו רואים את זה ולדעתי זה פשוט אבק מבחוץ שנדבק לכולנו. מה אפשר לעשות? אולי להיות יצירתי וללבוש את החולצה הפוך, וכשאתה נכנס למועדון תהפוך אותה שוב במצב הנורמלי והכל יהיה מצויין. או אולי ללבוש משהו מעל זה. מקווה שעזרתי, אבאסא.

רות1974

New member
אשתדל לענות בקשר ל"אבק" ע"ג

החולצות. ראשית יש לכבס בגדים כהים (כחול כהה, שחור וכיו"ב) בנפרד, כלומר לא עם בגדים צבעוניים או לבנים. שנית, נסה לנקות את הפילטר של מכונת הכביסה, יתכן וזה יתן מענה לבעיה. שלישית, יש רולרים דביקים שמיועדים להסרת קוצ'קוצ'ים ואבק שנדבקו לבגדים.

למעלה