מזל טוב על הפורום אני חדשה... אז קוראים לי יעל, אני בת 13 מר"ג... ועל מה בעצם מדברים כאן?...
Y YouR LucK New member 4/4/03 #1 מזל טוב על הפורום../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אני חדשה... אז קוראים לי יעל, אני בת 13 מר"ג... ועל מה בעצם מדברים כאן?...
מזל טוב על הפורום../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אני חדשה... אז קוראים לי יעל, אני בת 13 מר"ג... ועל מה בעצם מדברים כאן?...
M Mandyִ New member 4/4/03 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifתורי לאחל מזל טוב.. אחרי תיכנונים, רעיונות והשקעה, הצלחת להרים את הפורום המדליק הזה. בעזרתי הצנועה כמובן!! אז ומשהו שהכנתי!
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifתורי לאחל מזל טוב.. אחרי תיכנונים, רעיונות והשקעה, הצלחת להרים את הפורום המדליק הזה. בעזרתי הצנועה כמובן!! אז ומשהו שהכנתי!
א אור P New member 4/4/03 #3 תודה בנות... הפורום עוסק בכל מה שIN, מחנויות, חפצים, מקומות בילוי (איפה להיראות לדוגמה) - כל דבר שעושה אותנו IN...
תודה בנות... הפורום עוסק בכל מה שIN, מחנויות, חפצים, מקומות בילוי (איפה להיראות לדוגמה) - כל דבר שעושה אותנו IN...
Q QueIronia New member 4/4/03 #5 ../images/Emo108.gif קבל ../images/Emo49.gif גם ממני... אבל רק אל תשכח מאיפה באת...
L Light WaVe New member 5/4/03 #6 *אהמ-אהמ*../images/Emo98.gif../images/Emo101.gif גם אני חדשה. אני שירה, בת 12 וחצי מרמת השרון, ו... מזל טוב על הפורום! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
*אהמ-אהמ*../images/Emo98.gif../images/Emo101.gif גם אני חדשה. אני שירה, בת 12 וחצי מרמת השרון, ו... מזל טוב על הפורום! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?