מזל טוב על הפורום!

מזל טוב על הפורום!

אני אוהב הכי הרבה את ניקולה אבל הכי יפה לדעתי זאת נאדין וקימברלי וידעתם ביום שיוצא הסינגל לגירלס יהיה להם תחרות קשה עם הסינגל החדש של בריטני ומדונה,עם באסטד ובלאזין סקוואד אני חושב שגירלס יכנסו למקום 3-4

Scoob¥ Doo1

New member
תודה וברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני כריסטינה, המעודפת עליי היא קימברלי. תרגיש כמו ב -

Blazin' squaddddd

ייקחו מקום ראשון *חולההההה עליהםםםםםםםםם* איזה מושלם השיר החדש שלהםםםםםםםםםםםם וגירלז אלאוד בטח יהיו מקום 2 וברוכה הבאההההההההה אני מור ואני הכי אוהבת את נאדין המהממתתתתתתתתתתתתתת

little bry

New member
שאאאאלום

אני שרית ואני מקווה שהם יכנסו מקום ראשוןןן!!!!גמני הכי הכי אוהבת את נאדין אבל כולם שם מתוקות חחחחחח ברוכה הבאההה!

חח מור אני מכיר אותך כבר

החלפתי כינוי הייתי דארק אנג'ל אני שונא בטירוף את בלאזין הם הלהקה הכי שנואה עליי והשירים שלהם ושל באסטד עושים לי בחילה חחח[ לא סובל את שני הלהקות האלה

דאררררררקקקקק ממצבבבבב?????

חולה על בלאזיןןןןןןןןן במיוחד על קנזי *כן כן, אני יודעת ת'שמות של כל ה10 חיחיחיחי* וגם את באסטד אני אוהבת ושריתוששששששששששש... אם FY8 לא היו מתפרקים הם היו מחממים את בלאזין סקוואד בסיבוב הופעות החדש
גרררררררררררררררררררררררר

little bry

New member
יאאא כריסוששש שלךךךךךך

חחחחחחחחחחח אין דברררררררררררררר ומי אלה בלאזין סקוד? חיחיחי

בלאזין סקוואד זו להקה מושלמתתתתתתתת

יש 10 חברים בלהקה חחחחחחחחחח והשירים שלהם מדהימיםםםםםםםםםםםםםם

little bry

New member
10???????????????

שופאאאאאאאא חיחיחי זאת הלהקה שעדי מפורום ווסט דיברה עליה?

Craz¥ L

New member
טעות../images/Emo18.gif

הן הזיזו את התאריך ל17.11 במקום ה10.11 אין להם עכשיו תחרות עם ברטיני ואחיעד סיכמנו על נאדין!

Scoob¥ Doo1

New member
דווקא הן כן מוציאות אותו ב10.11..

ביגלל שווסטליף מוציאים סינגל חדש ב - 17.11, לואיס וולש שמנהל גם את גירלז וגם את ווסטליף הקדים את תאריך היציאה של ג'אמפ ל10.11..

Craz¥ L

New member
נופ../images/Emo26.gif

Girls Aloud have moved the release date for "Jump (For My Love)" once again, it will now be released on Monday 17th November, up against Fame Academy winner Alex Parks.

little bry

New member
יאאאאאאא נכוןןןןןןןןןן

פפפחחחח שכחתי שמנדי יוצא ב 17.11 אבל הוא כבר בטי וי היטססססס? איך זההה? חיחיחי ויאאאאאאאאאאאא אני כבר מחכה לחדש של גירלס אלאודדדדד

למעלה