מזל טוב על הפורום

Smash my face

New member
מזל טוב על הפורום החדש!~ ../images/Emo24.gif

אני מעריצת באפי וותיקה.. היה נחמד לגלות שפתחו פורום לשרה מישל גלר,בשבילי היא תמיד תהיה באפי חח
אגב מישהו פה שמע על הסרט החדש שלה the air that i breath שאמור לצאת שנה הבאה,נראה לי שזה הולך להיות סרט שאולי יזכה לבאז אוסקר\אמי בתיקווה ששרה תיזכה להכרה שמגיעה לה :) ואגב.. גם מתוכן הסרט alice שמבוסס על משחק המחשב המצמרר אם מישהו שמע.. אבל נדמה לי שההפקה נעצרה או בוטלה,וזה חבל כי שרה הייתה אמורה לגם את אליס *למרות שאני לא מתלהבת מזה,כי ראיתי מישהי אחרת בתפקיד..* אז.. מזל טוב על הפורום החדש :) ואני אבקר מדי פעם..

מזל טוב על הפורום

שרה מההמת ראיתיפה תמונות שלה מה היא לא היתה פעם בלונדינית? מוזר יותר יפה לה בלונד אבל גם זה ומשהו אחרון לסיום פורום 1577 דניאל זילברשטיין כנסוווווווווו

Aspen

New member
Welcome!

שמעתי על הסרטים, אבל לא שמעתי ש"אליס" בוטל. אני מקווה שזה לא נכון. לגביי הסרט השני: מרוב סרטים שלה אני כבר לא יודעת מה על מה, אבל אם זה באמת טוב נקווה שייזכה את שרה באיזה פרס נחשב. אבל לא יכול להיות האמי כי זה לטלוויזיה, מה שהייתה צריכה לקבל על "באפי", וכולם פה יסכימו איתי.

smgfan

New member
תודה! ../images/Emo23.gifוברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

את מומנת להישאר פה ולקשקש איתנו!
להשתתף במשחקים, בסקר ועוד!
גם בשבילנו היא תיזכר לעד בתור באפי!!
חמודה כזאת! אני מאוד מקווה ששרה תיזכה בפרס כלשהו אחרי כל הסרטים שייצאו לה החל מעוד חודש ועד לשנה הבאה וכמובן גם אחרי!
The Air I Breathe נשמע מצויין!
אני גם לא יודעת אם הפקת Alice נעצרה... אבל לדעתי סרט כזה מצופה יצולם מתישהו בסופו של דבר. כרגע שרה מצלמת סרטים אחרים
שמעת על Southland Tales של ריצ'ארד קלי? The return Girls Guide on Hunting and Fishing Addicted Happily Never After?? הרבה סרטים הולכים לצאת חחח יש!!

smgfan

New member
תודה רבה! נקווה שתישאר פה ../images/Emo13.gif

שרה באמת מהממת בכל צבע כמו אליעד אמר לפניי

Aspen

New member
מסכימה

גם על הבלונד וגם על זה שכל צבע יפה לה. מקווה שתישאר פה!

westlife 4ever

New member
תודה

אמממ מומנת להצטרף בעיקרון השיער הטבעי שלה זה חום בהיר אבל היא צובעת ת'שיער שלה לבלונד ובקיצור, כל הזמן משנה תסרוקות חחח

למעלה