מזל טוב על הפורום ! באמת ללהקה שמגיע לה... נשארה רק סאונדגארדן ! חח הרבה בהצלחה =]
M MilkShack New member 29/3/07 #1 מזל טוב על הפורום ! באמת ללהקה שמגיע לה... נשארה רק סאונדגארדן ! חח הרבה בהצלחה =]
E everynormal New member 29/3/07 #2 תודה תודה!! מיכוון שסאונדגרדן התפרקו מזמן, אני חושבת שהכי הכי כדאי שיהיה פורום לכריס קורנל, דוגרי זה היחיד שנשאר חחחחחחחח
תודה תודה!! מיכוון שסאונדגרדן התפרקו מזמן, אני חושבת שהכי הכי כדאי שיהיה פורום לכריס קורנל, דוגרי זה היחיד שנשאר חחחחחחחח
M MilkShack New member 29/3/07 #3 אעעע כעכעכ מצטרף =P אני אשאר פעיל אין מה לדאוג.. גם אם לא.. תמיד יודעים איפה למצוא אותי ולהחזיר אותי לפה ע"י משיכה באוזן.. אהמנירוונהאהמ. ד"א, קרדיט לאלין שהביאה איש אשכולות כמוני לפורום =]
אעעע כעכעכ מצטרף =P אני אשאר פעיל אין מה לדאוג.. גם אם לא.. תמיד יודעים איפה למצוא אותי ולהחזיר אותי לפה ע"י משיכה באוזן.. אהמנירוונהאהמ. ד"א, קרדיט לאלין שהביאה איש אשכולות כמוני לפורום =]
מ מיסטיקנית בגרוש New member 29/3/07 #5 אכן מזל טוב! רק עכשיו נזכרו לפתוח לאליס אין צ'יינס פורום? הם מדהימים תתחדשו לכם!