מזל טוב על סיום הטירונות

hillator

New member
מזל טוב על סיום הטירונות

לכל המסיימים..ספרו חוויות איך הלך בטירונות? איך היה היחס וכו

נ ו ע ה 12

New member
תודה :)

היה בסדר גמור, אפילו כיף. :) היחס היה מצוין, לא נוקשה מדי ולא קל מדי - בעיקר ענייני עמידה בזמנים ויחס ודיבור למפקדים. היו כמה שיעורים מקצועיים וכמה ערכיים ואתמול עשינו מבחן סיכום (שלא נראה לי שהוא משפיע יותר מדי, אבל בסדר... קיבלתי ציון גבוה חח). היום היה טקס ההשבעה וזהו בעיקרון. :)

zioni1993

New member
בקשר לטירונות...

היי נועה,את יכולה לספר יותר?פשוט אני אמור להתגייס בנובמבר ורציתי לשמוע קצת על הטירונות

נ ו ע ה 12

New member
אממ בעיקרון די נגעתי בהכל

יש משהו ספציפי שתרצה לדעת עליו יותר?

hillator

New member
יש מאמר על הטירונות

אשמח אבל אם מי שהיה במחזור הנוכחי יוכל להוסיף למאמר יותר פרטים למען הדורות הבאים הכי חשוב זה לדעת על התמודדות עם מגבלות כי התקשרו אלי המון הורים ואנשים מודאגים בשבועים האחרונים חשוב לדעת איך ניתן שם מענה לכל בעיה רפואית בברכה הילה

zioni1993

New member
היי הילה

רציתי לשאול איך מגיעים לקריה בת"א מהתחנת רכבת הבנתי שיש שם איזשהו גשר?אבל איפה הוא נמצא? אשמח אם תעזרי :)

hillator

New member
בכיף

למרות שאני לא משרתת שם (ושאני באה לשם אני מוציאה כרטיס גולדה) יורדים בעזריאלי עולים למעלה ליד רולדין פונים שמאלה הולכים כמה מטר ואז יוצאים במעין גשר כזה ישירות לביטחון של הקיריה. אתה תראה שם כמויות של חילים מסתובבים הכי הרבה תשאל מישהו

נ ו ע ה 12

New member
על אילו מגבלות מדובר?

אני רק יודעת שאנשים על כסאות גלגלים לא היו איתנו... יכול להיות שהם לא עשו טירונות וישר הגיעו ליחידות שלהם. יש קצת הליכה (לא בשביל טרטור או משהו כזה, פשוט למשל הליכה מהכיתות לחדר האוכל) ובין לבין יש כמה מדרגות...

zioni1993

New member
נועה,בקשר לטירונות...

כל יום חוזרים הבייתה?באיזה שעה צריך להתייצב שם,ומתי היום נגמר? ומה נגיד הסדר יום? תודה רבה :)

נ ו ע ה 12

New member
תשובות

1. מי שגר צפונית לחיפה או דרומית לבאר שבע יכול להישאר לישון שם. גם אחרים, שלא נחשבים מרוחקים ע"פ ההגדרה הזאת, יכולים לבחור לישון בבסיס אם יש מקום פנוי. 2. אנחנו היינו צריכים להתייצב כל יום ב-08:30 ושוחררנו בסביבות 17:00-17:30. 3. כל יום כולל מספר שיעורים מקצועיים עם מפקד הכיתה, שיעור ערכי עם מפקד המחלקה, שיחות עם גורמי חוץ (רופאת תא מתנדבים, פאנל מתנדבים, נציגת ביטוח לאומי), אוכל והפסקות...

hillator

New member
מה זה 8 וחצי?

רק אני צריכה לעמוד בפקקים לשער ירושלים ב8?

נ ו ע ה 12

New member
חחחח

אם זה מנחם אותך אז בשמונה וחצי היינו כבר צריכים להיות איפה שאמרו לנו מסודרים בח'... אז תמיד כדאי לבוא כמה דקות לפני כן

hillator

New member
קיטורים

אני כל יום שם בערך מ7 וחצי בבוקר ויוצאת לא לפני 5 וחצי

למעלה