מזל טוב על פתיחת הפורום המבורך !!!!

nando

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום המבורך !!!!

שמחתי לגלות את קיומו

nando

New member
רק הגעתי ואני כבר מבקש...

שמחתי להגיע לפורום. זה היה כמו להגיע הביתה אחרי תקופה ארוכה שבה בשל המצב במשק אני עומד תלוי על הגדר קצת מנותק. אז ככה: 1.לפתוח לוח דרושים כמו שיש בפורומים אחרים כאן בתפוז לאנשים מהתחום שלנו ? 2.להציג מידע על ימי עיון , תוכנות מקצועיות שניתן להורידן לשם התנסות וכו וכו ?

ScrollLock

New member
לגבי סעיף 2

(סעיף 1 נתון לשיקולי הנהלת הפורום...) מידע על ימי עיון - ככל הידוע לי, ישנן 2 חברות עיקריות שעוסקות בימי עיון לתחום - ALD ו-TESCOM. מספיק להיכנס לאתרי הבית שלהן כדי לקבל מושג או לכל היותר להרים אליהן טלפון ולבקש שישלחו חומר. אפשרות נוספת - לעשות מנוי ל-DailyMaily - אמנם 90% זבל אבל גם הם מארגנים מדי פעם איזה יום שיכול להיות רלוונטי (ומלא בפרסומות). תוכנות מקצועיות שניתן להוריד - כמעט כל חברה מספקת גרסת התנסות לכל התוכנות שלה. רק צריך להוריד...

erandd

New member
לגבי הבקשות

1. אין לי התנגדות ללוח, צריך רק לשלוח לי במסר אישי את הנוסח ואני אוסיף ללוחות 2. האמת היא שאין כל כך הרבה כנסים לQA פרופר, לעומת הIT ותכנות שיש כל הזמן אני אעקוב על פרסומים ואפרסם אותם, אשמח אם תשלח לי גם אתה הפניות לאירועים

ScrollLock

New member
יש לא מעט כנסים ל-QA

צריך רק לשאול. ב-2001 היה בישראל כנס IsraStar שנמשך 3 ימים והיה מוצלח מאוד. מעבר לזה, ישנם כנסים שמארגנים ALD וישנם אלו של TESCOM. לדעתי הכנס הבא הוא אי-שם באפריל? מעבר לזה, ישנם לימודים והשתלמויות בתחומים השונים (אבטחת איכות לתוכנות רפואיות, מתודולוגיות פיתוח ל-CAD וכו'). אחד הגופים הרציניים בארץ הם Bio-Log. צריך להתקשר ולבקש שישלחו קטלוג.

אבי ע

New member
הוא שאמרת, 2001... ../images/Emo10.gif ../images/Emo39.gif

היה, היה מוצלח מאד, ולא רק בגלל התיקים שחילקו שם ומשמשים אותי עד היום... (לא רק תיקי החומר, גם התרמילים - בילו בכל העולם...). אבל מאז? היו גם כנסים של SIGIST אבל כבר מזמן לא שמעתי מהם. ונכון, של טסקום. אבל כשהפורום יפרח הכנסים העיקריים יהיו מפגשי הפורום הזה
אגב, זה לא בשמיים. פורום הצלילה שאני מנהל במשותף הגיע למצב שהמפגשים שלו הם המשמעותיים ביותר בקהילה של אלפי צוללים בארץ, חברתית ומקצועית. אין סיבה שזה לא יקרה כאן

למעלה