מזל טוב על פתיחת הפורום

sobolina

New member
אם כבר - אז כבר ../images/Emo6.gif

על הפורום החדש
בהחלט יוזמה ברוכה
הילה

../images/Emo50.gif עם הפורום ../images/Emo70.gif

ושלא יהי עוד פורום של ויכוחים לא עניינים או לחלופין פורום עם דעה קיצונית לכיוון אחד כמו שקרה בפורטלים אחרים. בהצלחה

תחיה

New member
מזל טוב!

בעזר"ה מזל טוב על הפורום החדש... אשמח עם יסבירו קצת מה הפורום הזה!

מתנדב

New member
תודה רבה לכל המברכים....

תחיה, את יכולה לקרא את הודעת המנהל, ולהבין את מהות הפורום...

תחיה

New member
קראתי...

בעזר"ה הפנמתי ואני אשמח להיות כאן... אני מכירה את שני הצדדים ולכן אני אשמח לכתוב כאן! שיהיה שוב פעם המון מזל טוב!

ה מוזה

New member
החתימה שלך תחיה מסבירה הכי טוב

סבלנות וסובלנות במה להבין שמעבר לאמונה יש אדם ..כמוני כמוך תקראי לפורום הזה גשר לשלום פנימי ולפורום החדש ולמנהליו מאחלת הצלחה ובניית בית חם לסבלנות וסובלנות בין אחים

shiran™

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo121.gif

אפשר לדעת על מה בדיוק ידברו פה

שלום30

New member
מזל טוב לרגל פתיחת הפורום ../images/Emo39.gif

הרבה הצלחה ל yoyo10 ולמתנדב

מזל טוב

היי אני ניר אני בהחלט לא דתייה אנשים יגידו שאני חילונית (לפי התנ"ך) אבל אני מאמינה, מאמינה בשלום מאמינה בפיוס מאמינה בחיים מאמינה באלוהים (קיים אני אומרת לא לפי התנ"ך,לדעתי,) מאמינה בלהאמין ומאמינה שאיש באמונתו יחייה שמחה שסוף כל סוף יש פה פורום כזה

מזל טוב על פתיחת הפורום

אולי סוף סוף יהיה מישהו שיענה על שאלותיי. קודם אציג את עצמי. קןראים לי שגיא, חילוני. אולי מה שאגיד עכשיו הוא קצת קיצוני, אבל זו דעתי- התנ"ך הוא אינו אלא ספר העוסק בהיסטוריה מהולה בדמיון מוגזם. עם זאת אני לא פוסל את האפשרות שישנו כוח עליון(שנקרא לו ה'), אך גם לא פוסל שום אפשרות אחרת. עוד אחת מדעותי היא האנוכיות בה נוהגים כל אותם "חרדים". הם חושבים שאסור היה להקים מדינה, אך נהנים משירותיה בלי תלונה, אך מסרבים לשרת אותה. צביעות? עכשיו, סבא-רבא שלי ז"ל היה דתי הדוק למדי, ומאז כל המשפחה שלי חילוניים(יותר נכון- חסרי דעה), ולי לא הייתה אפשרות לשוחח עם סבי-רבי על דעותיו ודרך מחשבתו, ואני מקווה שאולי אצליח למצוא תשובות לתהיותי כאן. שוב מזל טוב על פתיחת הפורום, ובאמת הגיע הזמן!

מתנדב

New member
Knight of Darkness.....

אני שמח שאתה פתוח ושואל בכדי להתעניין ולדעת, אז ככה... דבר ראשון אני אתייחס למה שכתבת עוד אחת מדעותי היא האנוכיות בה נוהגים כל אותם "חרדים". הם חושבים שאסור היה להקים מדינה, אך נהנים משירותיה בלי תלונה, אך מסרבים לשרת אותה. צביעות?, אז ככה לא כולם סוברים כך, אך יש כמה חסידויות שהם בהחלט חושבים כפי שכתבת, וזה לא מן הראוי להגיד שכולם חושבים בכוון הזה, ואותם חסידויות אמנם לא משרתים בצבא ולא נהנים מהמדינה בכלל ואפילו התקציב של הכוללים והישיבות הם גם לא לוקחים ממשרד הדתות, אין להם כל קשר למדינה, וגם כשיש בחירות הם נגד הבחירות והם לא הולכים לבחור בכלל, כך הם נוהגים ואני בטוח שלא אני ולא אתה נוכל לשנות אותם, זה אצלם מדורי דורות... ולגבי התנ"ך, ישנם הרבה הסבורים שהתנ"ך הינו כמין ספר הסטוריה, ואני מבין את אותם אנשים שחושבים כך, היות ולא לימדו אותם, ובבתי הספר הסבירו להם שהתנ"ך הוא ספר הסטוריה, אך אני כאדם דתי ברור שלא חושב כך, ואני גם לא אוכל לשכנע אותך אחרת, כי כל אדם לפי אמונתו... אני אשמח לשמוע ממך עוד דברים שמפריעים לך ומציקים לך, והיית מעוניין לברר ולשאול...

moon light2

New member
יתרה על כך..../images/Emo29.gif

קח לדוגמא את "נטורי כרתא"(אני לא יודעת אם ככה כותבים
) זהו זרם חרדי (מאד) שהוא אינו מאמין בקיומה של המדינה עד לביאת המשיח. הם לא לוקחים שום כסף ושום הטבות מהמדינה. מבחינתם,כל עוד המשיח לא הגיע,אין זכות קיום למדינת ישראל.

למעלה