מזל טוב על פתיחת הפורום!!

הגרהS

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום!! ../images/Emo24.gif

אחת הסדרות הכי טובות שהיו בטלוויזיה!! "גולשים בזמן" נימשכתי והיתמכרתי לסידרההמהפרק הראשון שהיא שודרה בערוץ 6!! אהבתי הכול.. את העולמות המקבילים והמוזרים, את קווי העלילה, וכמובן את הדמויות!! זה היה מין זמן איכות שלי ושל אבא שלי.. כול שישי (אם אני לא טועה?!) לצפות בסידרה.. שנינו אהבנו את הסידרה.. בקיצר גדלתי עם הסידרה הזאת ותמיד חיכיתי לשידורים חוזרים!! אבל לצערי היא הידרדרה מעונה ה5 נידמה לי?! כאשר החליפו את קווין כבר היתייאשתי.. והפרופסור מת הייתי שבורה, אבל עדיין הייתה לנו וויד.. אחת מהדמויות האהובות עליי :)) אבל שהיא מתה.. והקרומגס באו הסידרה נהרסה לגמרי.. והכרחתי את עצמי (תרתי משמע) לראות את הסידרה!!! ממש התייאשתי והתפלאתי איך סידרה כזאת מעולה וגאונה יכולה כול כך להידרדר.. אבל אני מתה על מגי!!! ורק בגללה המשכתי לצפות בסידרה וניסיתי בכוח להתעלם מכול הפאקים בתסריט.. מה שהרס את הסידרה לגמרי זה שקווין (השחקן) עזב זה פשוט הרס הכול!!! ג'רי היה המרכז של הסידרה ושככה הוא עזב זה היה ממש טימטום ודיאנה אהבלה הזאת באה בכלל בעעעעע ג'רי
היה כזה חמוד חבל שהוא החליט לפרוש... אני ממש שמחה שפתחו פורום לסידרה המעולה הזאת!! אני אבקר פה הרבה :)) בהצלחה למנהלים וכפי שאני רואה הולך לכם לא רע והפורום תוסס!!

PorkchoP

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאת מפוצצת בסימני קריאה. מוזר...

PorkchoP

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאת מפוצצת בסימני קריאה. מוזר...

למעלה