מזל טוב על פתיחת הפורום

m a n k o

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום

באמת חיפשתי איזה פורום על רוסית לפני כמה ימים אממ ולא אני לא רוסיה.. התחלתי לא מזמן ללמוד אז בהצלחה לי ולפורום P:

vk3

New member
בהצלחה בלימודים !!!

תודה ! ונשמח לעזור לך...

m a n k o

New member
תודה לכם :>

בינתיים אני רואה שכולם פה רוסיים... אין אף ישראלי בפורום?

vk3

New member
יש, שם למטה, למטה ../images/Emo31.gif

בכינוי רוןרוןרון...

boris5

New member
בהצלחה בלימודים גם ממני.

רוסית היא שפה קשה במיוחד בכתב. טוב, גם עברית נראתה שפה קשה וכעת אני מרגיש שעברית בשבילי היא כמו שפת אם.

vk3

New member
תלוי איך מסתכלים על זה...

מחד גיסא רוסית קשה יותר ומאידך גיסא רוסית פשוטה יותר מעברית, מכמה בחינות... אבל שוב, הכול תלוי באדם, בשורשיו וביכולתו לקלוט שפות.

BaHuR ToV

New member
באמת

ללמוד לכתוב ברוסית זה לא קל למישו שלא מכיר את השפה..אבל חבר שלי שהוא עירקי למד לדבר לקרוא ולכתוב ברוסית..עכשיו הוא נהיה אחד מאיתנו מדבר רוסית שוטפת..אז מי שרוצה יכול

BaHuR ToV

New member
הוא למד רוסית בפנימיה..הרוב שם

היו רוסים..וגם עכשיו הוא לומד בביצפר שהרוב שם רוסים
אין דבר העומד בפני הרצון

m a n k o

New member
אהה \=

טוב לא נורא בינתיים אני לומדת מספר ממש טוב וחבר שלי הוא רוסי אז הוא יושב איתי לפעמים

m a n k o

New member
תודה רבה :>

לקרוא אני כבר יודעת... לכתוב פחות או יותר אבל בתכלס כל שפה היא קשה כשהיא לא שפת אם ומתחילים ללמוד אותה בגיל מאוחר

Gagl

New member
פשייי...כל הכבוד!

בהצלחה בהמשך הלימודים
אני נולדתי ברוסיה, ויודעת לקרוא ממש לאט, ולכתוב אני בכלל לא יודעת (אני יכולה לשרבט, אבל לא בטוחה שאני אכתוב את האות בצורה הנכונה, כמו שצריך)-מוזר לא?! אני צריכה להתבייש בעצמי
אולי כדאי שגם אני אלמד?

gofida

New member
אני לא לבד!

השלום לכולם! גם אני התחלתי ללמוד רוסית. בינתיים אני מכיר את האותיות וקצת מילים... נראה איך יתקדם. מבטיח לבקר על בסיס קבוע.

vk3

New member
ברור שלא לבד...

אהלן וסהלן ! Привет
בהצלחה רבה בלימודייך...
!!! ספר לנו אילו מילים כבר למדת...
אתה מוזמן לכאן תמיד ! נשמח לראותך...

למעלה