מזל טוב על פתיחת פורום פרוג ! כל האוהבי פרוג למיניהם התאחדו למען הפורום החדש ! :)
W WinterSunrise New member 9/7/02 #1 מזל טוב על פתיחת פורום פרוג ! כל האוהבי פרוג למיניהם התאחדו למען הפורום החדש !
ל לאזארוס לונג New member 9/7/02 #2 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif אריק, שיהיה המון עם פתיחת פורום רוק מתקדם. אין לי כל ספק כי נבחר מנהל מצוין שיוביל את הפורום לשגשוג כלכלי, פוליטי, מדיני וגם קצת מוזיקלי. אלעד
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif אריק, שיהיה המון עם פתיחת פורום רוק מתקדם. אין לי כל ספק כי נבחר מנהל מצוין שיוביל את הפורום לשגשוג כלכלי, פוליטי, מדיני וגם קצת מוזיקלי. אלעד
O OBZ New member 9/7/02 #3 מצטרף לברכות! אריק ידידי , אני בטוח שתעשה חייל בניהול הפורום הזה אני נותן לך ברכת קולאמאר!!!
Y Yudokolis New member 9/7/02 #5 כל עוד ברכות זה אונטופיק גם אני שמח להצטרף! אגב, פונקציית החיפוש המתקדם שמופיעה בראש הדף מאוד הולמת את הפורום... NP: Frank Zappa - Ahead of Their Time
כל עוד ברכות זה אונטופיק גם אני שמח להצטרף! אגב, פונקציית החיפוש המתקדם שמופיעה בראש הדף מאוד הולמת את הפורום... NP: Frank Zappa - Ahead of Their Time
א אריק חייט New member 9/7/02 #4 תודה לכם ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif אני מאמין ומקווה שהפורום ישגשג בזכותכם!
J jazzis New member 10/7/02 #6 נו טוב - שיהיה מברוק ../images/Emo39.gif אני מאוד מקווה שפורום זה יהיה פחות "מכור" מהפורום בנענע ןמנהלו יהיה טוב יותר. המון הצלחה! אדם
נו טוב - שיהיה מברוק ../images/Emo39.gif אני מאוד מקווה שפורום זה יהיה פחות "מכור" מהפורום בנענע ןמנהלו יהיה טוב יותר. המון הצלחה! אדם
B badphish New member 10/7/02 #7 סחטיין! סגנון שאני מאוד אוהב... יפה שפתחו פורום אולי זה יעשיר את דעתי קצת (הרבה)