מזל טוב ענקי על הפורום וקרינושקה...

escaping

New member
היי!

היי! כרגע נכנסתי לכאן! נורא שמחתי לראות שיש מישהו שאוהב את רובי חוץ ממני:) אני לא מכירה אף אחד שכן. אז היי, וביי! ענת-ilrw2001

מרילנצח

New member
היי (קרין ,עשיתי זאת...)../images/Emo8.gif

טוב אז אני מה זה שמחה שיש פורום לזמר שאני ואחותי מסיכמות סוף סוף פה אחד שהוא ה זמר !!! אז אני הזקינה עוד חולה עליו מימי take that ז"ל ועכשיו זה טירוף.. האחות הצעירה מתה עליו רק מ freedom לא נורא יעבור.. טוב זייהו וקרינוש ודור מזל"ט על הפורום .... לילה טופ לכולם

../images/Emo15.gifוולקאם !!!../images/Emo65.gif

תהני בפורום !!!

Betty Boop

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo29.gif

גנבת שמות שכמותך.... סתם... יש לך שם יפה..
תהני בפורום...
ענתו'ש

escaping

New member
אכן...

ברור! סתם... :) תודה. את יודעת, בדיוק גם אני חשבתי. יש לך שם מאוד יפה, כל כך מקורי! אף פעם לא שמעתי שום שם כזה!

Betty Boop

New member
טודע!!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif

adis90

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

עלו והצליחו

Digi Lista

New member
מזל טוב ענקי על הפורום וקרינושקה...

יש לי בעיה במסרים כבר כמה זמן,אני יכולה לקרוא אותם(לפעמים גם זה לא)אבל משום מה לא להגיב,ראיתי את המסר שלך אם יש לך אייסיקיו או אימייל... ובהצלחה עם הפורום החדש(מה קרה עם הקודמים?)לך ולדור(וגם למעריצי רובי וויליאמס שנמצאים כאן
)

Digi Lista

New member
דרור לא דור.

טעות שלי כנראה כי תפוז הדביל לא שולח לי הודעות כבר במשך שעה(ואני מדברת על תמונות וברכות!!)

למעלה