מזל טוב קארין!!!!

מזל טוב קארין!!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב לך!!! ומזל טוב לי!!! חח... לילה טוב!!! תהני מחר (היום)... ביי, גילי

Pure M

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifקאאאארריין!!!!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

כןכן, זה כאן ועכשיו! קארין שלנו עוזבת שנת נעורים קלאסית אחת, ועוברת לשנת נעורים קלאסית אחרת! כןכן, קארין בת 17! ווהו. *סטאגאדיש* ממ כן, אז מה ניתן לאחל? ראשית, שתמשיכי להיות כל כך חמודה ומקסימה, שתמשיכי להיות חכמה כל כך, וכפי שהתברר לנו לאחרונה, גם יפה בצורה יוצאת דופן!
תודה, אגודת הקואלות בישראל
(אוף נרדמתי אתמול כמו מת
ותשאלו את גיתית, חודש אני מחכה לפרסם את זה!
אז סליחה על האיחור
)

hagayx

New member
קארין../images/Emo47.gif

מזל טוב!!! אני מאחל לך שתמשיכי להיות חמדת הפורום
ותעשי הרבה נחת לאמא גיתית
ושנזכה לראות אותך במפגש פורום הבא
יום הולדת שמח

בע"ה אני אבוא למפגש פורום

ואל תדאג, אני עשה לאמא גיתית הרבה נחת ואמשיך להיות חמדת הפורום!!
תודה חגי!

NothingInMyWay

New member
קארין!../images/Emo140.gif

מזל טוב עד 120 (ואפילו יותר
)
ומזל טוב גם לגילי

תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איפשהו אני רוצה שהחיים שלא הסתיימו לפני שאני אהיה שבר כלי.. אז לא יודעת אם אני רוצה להגיע ל120..

קארין ../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

את כבר בת 17!!!!! גיל 17 זה גיל מיוחד! שנה לפני ה"בגרות" של גיל 18. ועכשיו את יכולה- - להקדים את רבנו כאן בפורום ולהוציא רשיון נהיגה!
. - ולא רק בארץ- זה ככה גם בהמון מדינות באירופה.| מאוהב|. - עכשיו את גם יכולה לצפות לבד בסרטים שמדורגים בארה"ב R-RATED. - את יכולה גם לתרום דם!!!! (ואת מוזמנת לעשות את זה גם בשבילי, כי אני לא יכולה
). ובקיצור קארין, אל תחששי מלגדול! כי זה עדיין גיל נחמד! ואת עדיין לא זקנה כמונו
ותמשיכי להיות כזאת חמודה ומצחיקה ומהממת ואוהבת את טים ופעילה בפורום....... פשוט תמשיכי להיות עצמך והכל יהיה בסדר
יומולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרייייייייייייייי../images/Emo47.gif

טוב אממ אני לא רוצה ולא יכולה להוציא רישיון נהיגה, וגם לתרום דם אני לא בטוחה שאני יכולה, נראה לי שלא
חח סרטים בדירוג R-RATED
לא תודה
ואני כן חוששת מלגדול
שרי תודה רבה!!! את כ"כ מקסימה

קארין הממממממממממממממממהממת!!

|סצרחותפאקצה| קארין
כפי שאמרתי למעלה גיל 17 זה הגיל הכי שווה שיש!! שיהיה לך הרבה מזל טוב אושר ועושר ושתתחילי להעריך את עצמך!!
והא לך חמשיר!!!
אישה ותינוקת אחת או שלוש לא יגרמו לי שניה לחשוש אך במאבקי העיקש על טים האנס יש בחורה אחת שאין לי מולה צ'אנס רמז- היא מהממת, חכמה ויפה וגרה במקום שיחסית קרוב לחיפה כמובן שזו היא קארינע המדהימה שחוגגת לה היום השלמת עוד שנה יומולדת שמח, הרבה אושר ושמחה! שתמשיכי להיות כזה סיפור הצלחה :) ומה אם לא עכשיו, הרגע המתאים- לבקש ממך, בבקשה!- בואי נתחלק בטים!!!!!!!!! מזל טוב

גיתיתתתתתתת!!!

בשמחה אתחלק איתך עם טים
תודה גיתית! את כה מוכשרת!!
החמשיר פשוט מדהים ומצחיק

גילי!../images/Emo65.gif

המוןהמוןהמון מזל טוב ליום הולדת ה13
הגיל הזה דווקא זכור לי לטובה..
אני מקווה שהיה לך יום הולדת מקסים, וכמובן: אושר, עושר, בריאות וכושר!

תודה רבה!! ../images/Emo6.gif

נווו... מה עשית ביום הולדת?? איך חגגת?? אצלי ישנו כמה חברות וראינו סרטי אימה כל הלילה (ברחתי בקטעים המפחידים...חח..) וכמעט לא ישנו (חוץ ממני שאני לא יכולה לא לישון ואז בזמן שישנתי הם תלו לי מלאאא בלונים ושלטים וכל מני.... קיצר היה כיףף... וקיבלתי מתנות שוות... תודה שוב.. גילי

גם אני לא ... ../images/Emo4.gif

הן הכריכו אותי... בהתחלה התחלנו לראות את תיק שקנאי (מכירה??) אבל אז הם החליטו שזה משעמם (הם ראו איזה 2 דקות ) והעבירו למלכודת לפרקליט (סרט כל כך מפחיד)... אבל לא נורא כי בכל הקטעים המפחידים ברחתי לבת דודה שלי... הלכה לחדר אחר לראות משהו אחר... חחח...
גילי

למעלה